Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Şehit Ve Gazi Aileleri Ziyaret Ediliyor

Yayınlanma Tarihi : 03.09.2024 07:36 Bu haber 73 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi, şehit ve gazilerin emaneti olan aile ve yakınlarını ziyaret ederek destek olmaya devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Şehit Ve Gazi Aileleri Ziyaret Ediliyor

HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Şehit ve Gazi Yakınlarıyla İlişkiler Şube Müdürlüğü, şehit ve gazi ailelerine misafir olarak istek ve taleplerini alarak yerine getiriyor.

HBB personeli; Uzman Onbaşı Harun Çınar, Uzman Çavuş Ahmet Bayram, Şehit Piyade Astsubay Muhammed Ali Özer, Jandarma Er Mustafa Kuşkonmaz, Sözleşmeli Er Ömer Küçük, Sözleşmeli Er Yunus Kalkan, Jandarma Üsteğmen Hasan Doğan, Jandarma Uzman Çavuş Eren Öztürk, Jandarma Uzman Çavuş Abdulhadi Yılmaz, Jandarma Uzman Çavuş Hidayet Atmış, Jandarma Er Ümit Yıldırır, Jandarma Er Esat Mengilli, Jandarma Er Bülent Narlı, J. Kıdemli Üsteğmen Halil Pehlivan, J. KD. BÇVŞ.  Hasan Bozkurt, Polis Beşir Güven, Şehit OGM Personeli Mehmet Ali Koşar, Piyade Er Bestami Güler, Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ve Jandarma Er Zeyno Gülkokar’ın evlerini ziyaret ederek ailelere moral ve destek verdi.

Ayrıca ekipler; Gazi Ahmet Taşkınırmak, Gazi Hasan Erken, Gazi Mustafa Yıldız, Gazi Nihat Ayaz, Gazi Tugay Kuşkonmaz, Gazi Osman Turan ve Gazi Soner Yücel’i de ziyaret edip minnettarlık duygularını paylaşarak moral verdi.

Büyükşehir yetkilileri, Başkan Mehmet Öntürk’ün talimatları doğrultusunda 7/24 mesai kavramı gözetmeksizin şehit aileleri ve gazilerin yanlarında olmaya devam edeceklerini belirterek ailelerden talepler gelmesi durumunda özellikle yaşlılara yönelik psikolojik danışmanlık, fizik tedavi, evde bakım ve hasta nakil hizmeti verildiği bilgisini de paylaştı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol