Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Seçilirsem Birinci Konum; Sosyal Belediyecilik Olacak

Yayınlanma Tarihi : 17.12.2023 10:24 Bu haber 135 defa okundu

26. dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Birol Ertem, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Seçilirsem Birinci Konum; Sosyal Belediyecilik Olacak

6 Şubat'ta büyük bir felaket yaşadıklarına dikkat çeken Birol Ertem, "Asrın felaketinde 11 il arasında en fazla kayıp veren ve taş üstüne taş kalmayan güzel şehrimiz Hatay'ın yeniden ayağa kaldırılması için canla-başla çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Depremde hayatının kaybedenlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Giden canları geri getirmemiz mümkün değil, üzüntümüzü kelimelerle ifade etmek de, geride kalanlara umut olabilmek için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ADAY OLDUM

HBB aday adayı Birol Ertem, seçim çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Aday olmam ve seçilmem halinde, Hatay'ı hem yeniden ayağa kaldırmak hem de yaşanılır bir kent haline getirmek için çalışacağım. Eğitim, sağlık, ulaşım, atyapı ve çevre gibi alanlarda önemli projelerimiz bulunuyor. Hatay'ı bölgemizin en gelişmiş il'i olması çabası içerisinde olacağız. Bizim belediyeciliğimizde sosyal belediyecilik birinci konumuz olacak. Uygulamaya koyacağımız projelerle, yaşlımızı, gencimizi ve çocuklarımızı asla ve asla yalnız bırakmayacağız. Her zaman yanlarında olacağız. Kültürel ve coğrafik yapısı, tarini ve kültürel değerleri barındıran Hatay'ın turizmden yeterince faydalanmadığını, yararlanmadığını düşünüyorum. Bu konuyla ilgili bir master planı hazırlanıp ilimiz turizminin planlı programını bir hale getirilmesi ivedi olarak ihtiyaçtır. Göreve gelirsem bunu hemen başlatıp turizmi planlı programlı hale getirip Hatay'a turizmden hak ettiği hizmeti aldıracağız inşallah."

Birol Ertem, halkın yaşam şartlarını iyileştirmek ve belediye hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamayı kendisine hedef olarak belirlediğini sözlerine ekledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol