Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Savaş ve Güzelmansur muhtarlarla buluştu

Yayınlanma Tarihi : 17.10.2016 00:00 Bu haber 672 defa okundu

CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve CHP Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu ile birlikte Antakya İlçesi Bohşin Mahallesinde birçok bölge muhtarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Savaş ve Güzelmansur muhtarlarla buluştu

Kahvaltı davet üzerine gerçekleşti.

CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,  belediye hizmetleri hakkında bilgi verip muhtarların taleplerini dinledi.

HATAY İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ
Güzelmansur ve Savaş yaptıkları ortak açıklamada, Ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içinde olduklarını belirterek muhtarlardan mahallelerin sorunlarının tespitinde yardım istedi.

 Açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksin götürüyoruz. Amacımız her mahallesi yaşanılabilir daha güzel ‘’HATAY oluşturmak. Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Türkiye´de istikrar ve güvenin artık önemli öğeler olduğunu toplumun her kesimi biliyor. Bu sebepten dolayı her kesim yaptığımız hizmetleri destekliyor. Bizim halkımızın boynunu öne eğecek ne bir ihmalimiz ne de bir yanlışımız olmuştur. Halkımıza verdiğimiz sözleri Hep tuttuk, Bundan sonrada tutacağız.”

Yapılan toplantının çok verimli olduğunu, birçok sorun dile getirilirken, bunlara anında yine bu toplantıda karşılıklı çözüm önerilerinin de sunulmasının önemini vurgulayan muhtarlar da “başkanımızla el ele,  şehrin yönetimine katkı sağlamak’’ bizleri mutlu ediyor” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol