Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Savaş liste hazırlarsa aday değilim

Yayınlanma Tarihi : 26.05.2016 00:00 Bu haber 1367 defa okundu

Hatayspor’un eski Başkanlarından Mehmet Şaşmaz, 3 Haziran’da yapılacak genel kurulda Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın destek verdiği liste çıkması halinde aday olmayacağını söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Savaş liste hazırlarsa aday değilim

Şaşmaz, gazetemize yaptığı açıklamada, Hatayspor’u hiçbir zaman sahipsiz bırakmayacaklarını, ekibiyle birlikte kulübü yönetmeye hazır olduklarını ifade etti.

Maddi, manevi her türlü zorluğu göğüslemeye hazır olduklarını belirten Şaşmaz, şöyle konuştu:

“Hatayspor’un içinde bulunduğu duruma çok üzülüyoruz. Ben ve arkadaşlarım Hatayspor’u hak ettiği yere getirmek için elbirliği yaptık. Şu anda transfer çalışmalarına da başlamış bulunuyoruz ve göreve gelecekmiş gibi çalışıyoruz. Kongrede adayım ama Belediye Başkanımız bir liste hazırlar ya da desteklediği aday olursa, adaylığımızı geri çekeriz. Bizim için Hatayspor’un menfaatleri ön planda gelir. Ama bunun dışında her türlü adayız ve karşımıza kim çıkarsa çıksın seçime gireceğiz, takdiri de Hatayspor’un delegelerine bırakacağız.”

HATAYSPOR’U BORÇ BATAĞINDAN KURTARIRIZ

Şaşmaz, göreve gelmeleri halinde kulübü borç batağından kurtaracaklarının sözünü vererek, “Plan ve programımız hazır. Öncelikle takımı hem yaşatıp, hem yarıştıracağız. Hatayspor formasına layık oyuncuları kadromuza katacağız. Mali tablo için de borçlularla karşılıklı görüşerek anlaşma zemini arayacağız. Kimse Hatayspor’dan büyük değil ve kulübün üzerinde olamaz. Allah bize bu görevi nasip ederse Hatayspor’u borç batağından kurtaracağız” diye konuştu.

BİZİM TEK SEVDAMIZ VAR O DA HATAYSPOR

Hatayspor’u yürekten sevdiklerini belirten Şaşmaz, “Bu kentte bizim tek sevdamız var o da Hatayspor. Biz bu şehirde yaşıyoruz ve Hataylıyız. Takımımızın başarısı için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Bu sevdamız mezara kadar sürecektir. Her dönem Hatayspor’un yanında olacağız” diye sözlerini tamamladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol