Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Şaşmaz’a Karakoç Holding Desteği

Yayınlanma Tarihi : 14.06.2024 23:42 Bu haber 122 defa okundu

Hatayspor yönetimine talip olan Mehmet Şaşmaz, 28 Haziran’da yapılacak kongrede yönetim kurulu listesinde, Almanya’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Karakoç Holding’in sahibi iş insanı Özgür Karakoç’un yer alacağını açıkladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Şaşmaz’a Karakoç Holding Desteği

Şaşmaz, gazetemize yaptığı açıklamada, “Değerli ve saygın iş insanlarımızdan Özgür Karakoç beyefendi ile yaptığımız görüşmede, Hatayspor yönetimine girmeyi kabul etmiş ve projeleriyle kulübümüze önemli katkılar sağlayacaktır. Profesyonel bir yönetici olan sayın Özgür Karakoç’un deneyimlerinden yararlanacağımızı düşünüyorum. Kendisine teklifimize olumlu cevap vermesinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.Şaşmaz’a Karakoç Holding Desteği

HBB BAŞKANI ÖNTÜRK’TEN PARA İSTEMİYORUZ, SADECE YANIMIZDA DURSUN

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkanı Mehmet Öntürk’e çağrıda bulunan Mehmet Şaşmaz, “Sevgili başkanım biz Hatayspor yönetimine adayız ve senden para istemiyoruz. Sadece yanımızda durman bize güç verir, aynı şekilde sayın valimizin de yanımızda olması bizleri gururlandırır. Projelerimizle kongre salonuna geleceğiz. Sayın Başkanım Öntürk, sizin yükünüz ağır, Hatay’da yapılacak çok şey var, Hatayspor’a ayıracak zamanınız yok. Bu işi bize bırakın, Hatayspor’u ekibimizle birlikte yönetelim, size de tribünden keyifli bir maç izletelim” diye konuştu.

HATAYSPOR’UN PARASININ HESABINI VEREMEYENLERLE AYNI YERDE OLMAYIZ

Şaşmaz, 28 Haziran 2024 tarihinde yapılacak genel kurulda HBB Başkanı Öntürk’ün mevcut yönetimden de isimleri alacak olmasına anlam veremediğini belirterek, “Bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Kulübün parasının hesabını veremeyenlerin yeni yönetimde yer alacak olması, manidardır. Satılan oyuncuların parasının akıbetini veremeyenler nasıl olur da tekrar yönetime girme yüzsüzlüğünü gösterebilir. Hatayspor taraftarına önce bir hesap versinler. Biz bu isimlerle aynı yerde olmayız” diye konuştu.

KARAKOÇ: KAZAN, KAZANDIR SİSTEMİNİ DEVREYE SOKACAĞIZ

İşinsanı Karakoç Hollding’in Sahibi Özgür Karakoç da, gazetemize yaptığı açıklamada, göreve gelmeleri halinde kazan, kazandır sistemini devreye geçireceklerini söyledi.

Karakoç, Almanya doğumlu olduğunu, aslen ise Malatyalı olduğunu belirterek, futbolu çok sevdiğini, Almanya’nın Darmstadt 98 B takımında futbol oynadığını ve daha sonra UEFA B lisansını yaptığını belirtti.

KULÜBE FİNANSAL KAYNAKLAR SAĞLAYACAĞIZ

Yönetime gelmeleri halinde yapacaklarını sıralayan Karakoç, “Az gider ile çok iş yapmak. Bunu yapabilmeniz için iyi bir Networkunuz ve isminiz gerekli. Dürüst olup takımın kulübün kasasına gözünü dikmemen yeterlidir.

En önemlisi: sponsorlarımıza önce para kazandıracağız sonra severek destek olacaklar. Kazan kazandır sistemini devreye koyacağız. Ne üretiyorlarsa Avrupa'dan partner iş ortağı bulacağım. Önce sponsorlarımız kazanacak sonra biz. Valimizden ve Büyükşehir Belediyemizden sadece ve sadece manevi desteğini istiyoruz. Seçimden sonra proje ile yanlarına gideceğiz.

‘Başarılar dileriz’ (1000 kişi firma şahıs TV kanalında başarılar dileği için örneğin ‘Özgür Karakoç başarılar diler’, yıllık 50 bin TL karşılığında = 50 milyon TL)

Bu sadece çok basit bir örnekti. Daha geniş kitleye yayılacak kulübe gelir getirecek projelerimizde var. Kulübe gelir sağlayacak finansal kaynakları projelerimizle hayata geçireceğiz.

Elbette kulübün başarısı için gece-gündüz çalışacağız. Ama size söz vereceğim tek konu; Kulübün artısı olacağıdır. Eksisi benim kitabımda olmaz müsaade vermem. Yorganımıza göre ayağımızı uzatacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuşmasını tamamladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol