Hatay Mahalli Haber
MENÜ

SANAYİ SİTESİNDE ÜST YAPIYA BAŞLANIYOR

Yayınlanma Tarihi : 18.04.2016 00:00 Bu haber 916 defa okundu

Hatay Esnaf Odaları Birliği Başkanı Abudulkadir Teksöz, Antakya Mobilya İhtisas Sanayi Sitesinin üst yapı ihalesinin yapılma kararı alındığını belirtti.

Paylaş Paylaş Paylaş
SANAYİ SİTESİNDE ÜST YAPIYA BAŞLANIYOR

Geçtiğimiz hafta Ankara’ya Hatay Milletvekili Adem Yeşildal’ın öncülüğünde Başbakanlık Başdanışmanı AKP 24. Dönem Milletvekili Muhammed Murtaza Yetiş’i makamında ziyaret ettiklerini ifade eden Abdulkadir Teksöz, “ Hatay’a yapılacak olan ve hali hazırda devam eden projeler hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Sayın Danışmanımıza Hatay’ın jeopolitik durumundan dolayı yaşadığı ekonomik sıkıntıları ve bu sıkıntıları aşmak için yapılmasını arzu ettiğimiz Devlet teşviklerini aktarma fırsatı bulduk. Sayın Başdanışmanımıza bizleri büyük bir nezaketle dinlediği ve makamında ağırladığı için teşekkür ediyorum” dedi.

TEKSÖZ: İHALE KONUSUNDA SÖZ ALDIK

Hatay Esnaf Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Antakya Mobilyacılar ihtisas organize sanayi sitesi üst yapı ihalesinin yapılması sözünü aldıklarını ifade ettiği açıklamasında, “Gerçekten Antakya Mobilyacılık sektörü açısından büyük rol oynayacak olan sanayi sitemizin kuruluşunda emeği geçen herkese ve Mobilyacılar ihtisas sanayi sitesi ile ilgili bizleri makamında ağırlayan Hatay Milletvekili Adem Yeşildal’a teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerine de yer verdi.

Hatay Esnaf Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz bu arada, Hatay Milletvekili Adem Yeşildal’ın Bilim ve Sanayi Bakanı Fikri Işık’la görüşmesinin ardından Antakya Mobilyacılar İhtisas organize sanayi sitesi üst yapı ihalesinin yapılması talimatını verdiğini de sözlerine ekledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol