Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ŞAMPİYON DANSÇILARDAN SAVAŞA ZİYARET

Yayınlanma Tarihi : 17.06.2016 00:00 Bu haber 652 defa okundu

Hatay’ı uluslararası arenada temsil ederek gurur verici başarılarla Hatay’a dönen dansçılar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a HATMEK’teki çalışma ofisinde teşekkür ziyaretinde bulundular.

Paylaş Paylaş Paylaş
ŞAMPİYON DANSÇILARDAN SAVAŞA ZİYARET

Avrupa Şampiyonası Salsa Çeyrek Final World Latin Cup Şampiyonası Pro-am Avrupa birincileri Serdar Yolcu ve Cemre Bayırlı, Salsa Junior  Couple Avrupa ikincileri Eymen Akan ve Cemre Bayırlı, Solo Man Avrupa üçüncüsü Serdar Yolcu ve Solo Lady  Children Avrupa dördüncüsü Eylül Akan’ın katılımıyla gerçekleşen ziyarette, Başkan Savaş, Hatay’a uluslararası arenada böylesine bir gurur yaşatan dansçıları tebrik etti

YOLCU: HATAY’A BAŞARILARLA DÖNDÜK

Başkan Savaş’a sunduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini ileten Dans Eğitmeni Serdar Yolcu, katıldıkları şampiyonlardan Hatay’a başarılarla dönmenin onur verici olduğunun altını çizdi.

Aynı zamanda milli dansçı da olan minik dansçılar, Başkan Savaş’a “Bu şehre huzur ve barışı getirdiğiniz için biz de size dans ederek teşekküre geldik” ifadeleriyle sempatilerini dile getirdiler.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dans alanında Hatay’ın gelişiminin mutluluk verici olduğunu kaydetti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol