Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Şampiyon Armutluspora tacı takıldı

Yayınlanma Tarihi : 01.05.2016 00:00 Bu haber 991 defa okundu

Hatay 1. Amatör Kümede şampiyon olarak ‘Süper Lige’ yükselen Armutluspor düzenlediği gece ile başarısını kutladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Şampiyon Armutluspora tacı takıldı

Düzenlenen ‘şampiyonluk’ yemeğine Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman ve meclis üyeleri, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, CHP Defne İlçe Başkanı Mehmet Gönenç, Defne 2013 Spor Kulübü Başkanı Oktay Küçükdüveyki ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Armutluspor Kulüp Başkanı Ali Gülbahar (Aleks) gecede yaptığı konuşmada, Defne ilçesinin Armutlu mahallesinde yaşamaktan gurur duyduğuğunu ömrümün başlangıcından bugüne kadar havasını soluduğu taşlı topraklı sokaklarında top koşturduğunu söyledi.

Armutluspor’un 1975 yılında mahallenin çok değerli büyükleri olan Şahin Akbay, Salah Kartal ve Kurucu olan Asaf Toksöz öncülüğünde kurulduğunu anımsatan Gülbahar, şöyle devam etti:

“Değerli büyüklerimiz sadece ben değil tüm mahalle çocukları ve gençleri için övünülecek, gurur duyulacak tek amacı gençlere çocuklara sahip çıkmak olan bir kulüp yarattılar. Bu kulüp öyle bir ruhla yaşıyor ki şaşırmamak elde değil. Bu kulüpte malzemeci olarak içeri adım atarsınız ve bakarsınız ki sorumluluk hissiyatı size ihtiyaç duyulan aşçılık aşçılık, futbolculuk, yönetimin her kademesi ve başkanlık görevini ve onurunu getirmiş. Bu bayrak elden ele geçerek bugün benim her türlü zorlu günümde yanımda olan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın omuzlarında şampiyonlukla taç’landı. Ve anladım ki futbolcu olarak, yönetici olarak ve başkan olarak bu kulüpte yaşadığım şampiyonlukların her birinin ayrı ayrı lezzeti güzelliği var. Bundan sonraki sorumluluklarımız ve yükümüz biliyoruz ki daha ağır. Bu bayrak daha da yükseklere taşınmalı. Her şeyden önce kurumsallaşmak ve tesisleşebilmek önceliğimiz olmalı.

Bunlar tek başına kişilerin üstleneceği şeyler değil konuşmamın başında da dikkat ederseniz Defne ilçesi Armutlu Mahallesi dedim. Bu belde bu halk çok değerli spor adamları, bilim adamları, siyaset ve ekonomistler yetiştirdi. Sayın Başkanım Dr.İbrahim Yaman size sesleniyorum. Birkaç kez tesis ve kalıcı saha ile ilgili çabalarımız son an da engellendi. İlçemiz biliyorsunuz ki en dinamik unsurları Armutlu mahallesinde yaşar. Bize tesis ve saha yaratın. Yaratın ki sizleri ve siyasi iradenizi güçlendirecek dinamizm. Sporcu kardeşlerimin ellerinde aydınlık yarınlara uzansın. Sizlere, sizin desteğinize gençlerin her zamankinden daha fazla ihtiyaçları var. Umuyorum ve eminim halkımızın başkanı olarak bu hayallerimizin gerçekleşmesini sağlar ve tarih yazarsınız.

Sevgili yönetim kurulu, dostlarım, sporcu kardeşlerim, hocalarım tarih sadece savaş alanlarında yazılmaz. Kişisel olarak yaşadıklarımız bir anı olabilir. Ancak bir cemiyete ve halka dayanarak aidiyet duyguları ile yaptığınız her şey tarihtir. Bu yıl armutlu spor tarihine adınızı altın harfle yazdırdınız. Sizlere şükran borcum borcumuz var. Sağ olun var olun.

Armutlu Spora başkanlık yapmış yöneticilik yapmış ve sporcu olarak emek vermiş tüm eski dostlara yürekten sevgilerimi iletiyor Armutlu Spor camiası adına hepinize saygılar sunuyorum.”

ARMUTLUSPOR’A KATKI SUNANLARA PLAKET VE FORMA HEDİYE EDİLDİ

Gecede ayrıca Armutluspor yönetimi tarafından kulübe katkı sağlayan başta Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman olmak üzere Defne Belediye Meclis Üyesi Hakan Çankır’a, işadamı Metin Urhan’a, Bülent Gümüş’e ve kulübün kurucularından spor adamı Salah Kartal ile diğer işadamlarına ve hayırseverlere plaket ve forma hediye edildi.

Ayrıca geceye mazereti nedeniyle katılamayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın yerine forması CHP Belediye meclis Üyesi İlmettin Boz’a takdim edildi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol