Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Samandağ'da üç şairden Sımsıcak şiir Dinletisi

Yayınlanma Tarihi : 03.10.2024 05:07 Bu haber 75 defa okundu

Samandağ Belediyesinin düzenlemiş olduğu 4.Geleneksel Kitap Fuarı kapsamında Samandağ Belediyesi Belediye Başkanı Emrah Karaçay'ın davetlileri olarak şair Ruhan Odabaş İzmit'ten, eğitimci-şair Turgay Kaçan Ankara'dan ve 6 Şubat depreminden sonra Ankara'ya mecburi göç eden eğitimci-şair, müzisyen Nebih Nafile "Güneş Hepimiz İçin" şiir dinletisi ve söyleşisi ile Samandağlıların yüreklerini ısıttılar.

Paylaş Paylaş Paylaş
Samandağ'da üç şairden Sımsıcak şiir Dinletisi

Kültür Kentleri Birliği Hatay İl Başkanı Nebih Nafile'nin moderatörlüğünde Hz.Hızır Parkı'nda gerçekleşen şiir ve söyleşiye çok kişi katılım sağladı. Samandağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Adnan Eryılmaz konukları tanıttıktan sonra etkinliğin sonunda şair Ruhan Odabaş'ın şiirini seslendirdi. Çocuk katılımcılardan da Hüseyin adlı genç şair Nebih Nafile'nin şiirini seslendirdi.

Ruhan Odabaş, Turgay Kaçan ve Nebih Nafile, Samandağ halkını, gençlerimizi 20-29 Eylül tarihleri arasında düzenlenen etkinliklerde toplanmasını sağlayan başta Samandağ Belediyesi Belediye Başkanı Emrah Karaçay Beyi ve emek verenlere teşekkür ettiler.

Etkinlik sonunda her üç şair kitaplarını okurlarına imzalatıp hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol