Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Samandağda beraberlik mesajları verildi

Yayınlanma Tarihi : 03.01.2017 00:00 Bu haber 637 defa okundu

Samandağ Belediyesi Meclis Grup toplantısı gerçekleşti.  CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, CHP Samandağ İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, CHP İl ve İlçe yöneticileri, Belediye birim müdürleri toplantıya katıldılar. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, toplantıda bir konuşma yaparak, 2016 yılında gerçekleştirilen hizmetler hakkında bilgi verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Samandağda beraberlik mesajları verildi

NEHİR: SIKINTILI SÜREÇ İLİMİZİ ETKİLİYOR

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, ”Ülkemiz zor süreçlerden geçiyor. Ülkemizin genelinde yaşanan sıkıntılı siyasi sürecin yansımaları ilimizi ilçemizi de etkiliyor. Parça bütünün özelliğini gösterir. Bütün sıkıntılıysa parça da etkilenir. Yeni yıla üzücü bir terör olayı ile girdik. Yeni yılın ilk saatlerinde 39 insan terör saldırısı sonucu hayatını kaybetti, onlarca insan yaralandı. Hayatını Kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Maalesef, bu olayların yaşandığı bir ülkede ekonomi de düzelmez, istikrar da olmaz. Bu üzücü olayların bir daha yaşanmamasını ümit ediyorum” ifadelerine yer verdi.

AYDOĞAN: UMARIM 2017’DE GÜZEL GÜNLER GÖRÜRÜZ

CHP Samandağ İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan ise konuşmasında, ”Hepinizin yeni yılını kutluyorum.2016’da yaşanan talihsizlikleri bir daha yaşamamayı diliyorum. Maalesef yeni yılın ilk saatlerinde İstanbul’da acı bir tablo yaşandı. Umarım 2017’de daha güzel günler görürüz, belediye olarak daha güzel hizmetler sunarız. Vatandaşlarımızın merkezi hükümetlerden alamadığını belediye olarak bir nebze sağlarsak ne mutlu bize. Emeği olan herkese teşekkür eder, kolaylıklar dilerim“ ifadelerinde bulundu.

GÜZELMANSUR: HATAY’DA CHP ÇALIŞIYOR

CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur:” 2017’nin bölgemize, ilimize barış ve huzur getirmesini diliyorum. Hatay’da CHP çalışıyor. Mahalle Mahalle, Ev ev dolaşıp halkın sorunlarını dinliyor ve çözüm üretiyor. CHP Ve CHP’li Belediyeler Hatay’da huzurun, barışın, kardeşliğin teminatıdır. Bizde ayrıştırma yok, sevgi var, saygı var. Hatay ekonomik açıdan sürekli geriye gidiyor. CHP Hatay İl başkanlığı olarak ilimizin ekonomisinin daha iyiye gitmesi için çözüm önerilerimiz var. TUİK rakamlarına göre geçmiş yıllara göre daha kötü durumdayız. Hatay tarım alanında çok güçlüdür. Fakat çiftçimizi kan ağlıyor. 14 ülkenin kapısını kapatırsanız ihracat yapamazsınız, dolayısıyla ekonomik açıdan iyi bir durumda olamazsınız. İlimizde Çiftçi, esnaf, tüccar toplumun bütün kesimleri ekonomik çıkmaza girmiştir. CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’un önderliğinde başkanlık ile ilgili stratejimiz belirleyip çalışmalarımızı yapacağız. 21 Ocak’ta il danışma kurulu toplantımız Antakya Anemon otelde CHP Genel Başkan Yardımcılarımız Selin Sayek Böke, Seyit Torun, Tekin Bingöl’ün katılımlarıyla gerçekleşecektir. Hepinizi davet ediyorum” dedi.

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol