Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Samandağ Zabıtasından "tarihi Geçmiş ürün" Denetimi!

Yayınlanma Tarihi : 09.07.2024 08:10 Bu haber 118 defa okundu

Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı gıda denetim ekipleri, ilçe sınırları içerisinde bulunan bakkal ve marketlerde son kullanma tarihi geçmiş ürünler ile ilgili denetimlerinin yanı sıra gıda ürünlerinin muhafazası, temizlik ve hijyen denetimlerini sürdürüyorlar. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Samandağ Zabıtasından

Market ve bakkallardaki ürünleri tek tek inceleyen Zabıta ekipleri son kullanma tarihi geçmiş ürünleri toplayarak, imha ettiler. Samandağ Zabıtasından

Raflarında tarihi geçmiş ürünler bulunduran esnaflara gerekli uyarılar yapılarak cezai işlem uygulandı. 

İlçe genelinde sürdürülen denetimlerle ilgili Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Belediye Başkanımız Emrah Karaçay’ın talimatları doğrultusunda ilçemiz genelinde denetimlerimizi sürdürüyoruz. 

Zabıta ekiplerimizce, ilçemizde faaliyet gösteren market ve bakkallarda gıda ve hijyen denetimlerimizin yanı sıra ürünleri tek tek inceleyerek tarihi geçmiş ürünleri topladık ve imha ettik.  Vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz. 

Vatandaşlarımızın daha sağlıklı koşullarda alışveriş yapabilmeleri için denetimlerimizi sürdüreceğiz. “İfadelerine yer verildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol