Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Samandağ sahilleri film festivalinde tanıtılacak

Yayınlanma Tarihi : 22.12.2016 00:00 Bu haber 594 defa okundu

Hatay Doğa okulları örnek bir projeye imza atıyor. Samandağ Belediyesinin katkılarıyla çekimleri yapılan ”Doğayı Koruyalım” temalı kısa filmin San Francisco Uluslararası Film Festivalinin Kısa film Kategorisinde yarışacağı ifade edildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Samandağ sahilleri film festivalinde tanıtılacak

Samandağ sahilinde yaşayan ve nesli tükenmekte olan Caretta Caretta, Kum Zambaklarına, Deniz canlılarına, çevrenin korunmasına dikkatleri çekmek için kısa film çalışmasının çekimleri Samandağ Meydan mahallesi sahillerinde yapıldı. Samandağ Sahillerinin güzelliklerine ve bu güzelliklerin korunması ile ilgili sahilin temiz tutulmasının önemine dikkatleri çekecek olan kısa filmin San Francisco’da düzenlenecek olan Ocean Uluslararası film festivalinin kısa film kategorisinde yarışacağı belirtildi.

GÜNDOĞDU: PROJEYLE FARKINDALIK YARATMAK İSTİYORUZ

Projenin danışmanı ve Doğa Okulları Biyoloji Öğretmeni Sebahat Gündoğdu, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e bu projeye desteklerinden dolayı teşekkür ederek, bu projeyle farkındalığın arttırılması, çevremizi el ele vererek koruyabileceğimiz mesajının verilmesinin hedeflendiğini ifade etti.

Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Suat Berber Doğa okulları öğrencilerine Geri dönüşümün önemini anlatarak, Samandağ sahillerinin temizlenmesi, doğanın korunması hususunda Samandağ Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol