Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Samandağ kadınlarından Manifestoya destek

Yayınlanma Tarihi : 03.09.2016 00:00 Bu haber 714 defa okundu

Samandağ CHP Kadın Kolları Abdullah Cömert alanında basın açıklaması gerçekleştirerek “Taksim manifestosunu onaylıyorum” başlıklı imza kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Samandağ kadınlarından Manifestoya destek

Basın açıklamasına CHP İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hülya Nehir, CHP İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan ve partililer katıldı.    

CHP İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hülya Nehir, konuşmasında, “15 Temmuz 2016 Gecesi yaşanan darbe girişimi sonrası Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun 24 .08.2016 günü taksim meydanında açıkladığı “Taksim Manifestosu’nun   Türkiye’nin bütün il ve ilçelerinde 22 Ağustos-22 Eylül 2016 tarihleri arasında “TAKSİM MANİFESTOSU’nu onaylıyorum başlığı altında imza kampanyası başlatılmasına, bu kampanyanın Kadın Kolları Genel Başkanlığına gönderilmesi ile ilgili basın açıklaması yapıyoruz.  Yaşar Kemal’in dediği üzere dağlar, insanlar ve hatta ölüm bile yorulduysa, şimdi en güzel şiir barıştır diyoruz. Savaş açlık, yoksulluk, taciz tecavüz, göç demektir. Savaş ailelerin çocuklarını 300-400 TL gibi fiyatlarla dedeleri yaşındaki insanlara, ikinci üçüncü eş olarak vermek demektir. Savaş yer altı ve üstü kaynakların talan edilmesi ve ülkelerin tarihinin geçmişlerinin yok edilmesi demektir. Halkın geleceksizleştirilmesi demektir. Bu yüzdendir ki her daim savaşa hayır barış hemen şimdi diyoruz” dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol