Hatay Mahalli Haber
MENÜ

SAMANDAĞ HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRECEK

Yayınlanma Tarihi : 17.03.2016 00:00 Bu haber 878 defa okundu

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, basın mensuplarıyla bir araya gelerek; ilçe genelinde yürüttükleri ve planlanan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
SAMANDAĞ HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRECEK

Nehir ayrıca, halkın beklentisi olan çalışmaların Samandağ Belediyesi ekipleri tarafından ilçenin bütün mahallelerinde sürdürüldüğünü söyledi. İlçenin daha güzel bir görünüme kavuşması için belediye bünyesinde AR-GE ekibi oluşturduklarını ve ihtiyaç duyulan çalışmalar hakkında bu ekibin proje geliştirdiğini söyleyen Mithat Nehir “Samandağ’ında imar planları sorunu, Samandağ Sanayi Sitesi sorunu, Antakya-Samandağ ve Samandağ-Arsuz yolunun sorunları ilçemizin en önemli sorunları olarak önümüzde dururken; bir yandan da turizm konusunda eksiklerimiz ve sorunlarımız ile mücadele ediyoruz. Tüm bu adımları atarken ilçenin daha güzel bir görünüme kavuşması için çalışmalar yapıyor, projeler geliştiriyoruz” dedi.

NORMALE DÖNMEK İSTİYORUZ

Samandağ merkezde Hz. Hızır türbesi etrafının yeniden yapılanması ve çevre düzeniyle ilgili çalışmaların en hızlı bir şekilde sürdüğüne değinen Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, ilçe genelinde bu tür çevre düzenlemeleri ve yeniliklerin, turizme de katkı sağlayacağını söyledi. Yaptıkları çalışmalarla turizmcileri ve yatırımcıları bu bölgeye çekmeyi amaçladıklarını belirten Nehir “Suriye olayları bizleri ülke olarak etkiledi; fakat en fazla etkiyi Hatay gördü. Samandağ olarak bizler de turizmi noktasında etkilendik. Dileğimiz bir an önce Suriye’de barış hüküm sürsün, bizlerde Hatay olarak ve Samandağ olarak artık normale dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol