Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Samandağ Belediyesine Silahlı Saldırı

Yayınlanma Tarihi : 13.10.2022 11:19 Bu haber 159 defa okundu

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, belediyeleri hakkında gerçekle ilgisi olmayan iftira ve karalama kampanyası yürütülerek, A Haber ve Sabah Gazetesinde servis edilmek suretiyle belediyenin hedef gösterildiğini ileri sürdü. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Samandağ Belediyesine Silahlı Saldırı

Eryılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

“Bu asparagas, yalan haberlerin ulusal basında yayınlanması ve Belediyemizin hedef gösterilmesinden hemen sonra Belediye Binamıza ve Zabıta Kulübemize silahlı saldırılar yapılmıştır. Belediyemizi hedef gösteren A Haber ve Sabah Gazetesi bu saldırıdan sorumludur. Bu haberi servis edenler de saldırının birinci derecede şüphelisidir. 

Samandağ Belediyesi halkımızın Belediyesidir ve bu saldırı halkımıza yapılmış bir saldırıdır.

Bu saldırıların gerçekleşmesinde belediyemizi hedef gösteren, kötü niyetli olduğunu bildiğimiz yandaş havuz medyası, bu hain saldırıları gerçekleştiren failler ve bu haberleri servis edenler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğumuzu ifade etmek istiyorum. 

Bu hain saldırılarla bizi sindireceğini sanan hasta ruhlu zavallıların yakasını asla bırakmayacağımızı bir kez daha halkımızla paylaşmak istiyorum.

Bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağımızı belirterek, bu hain saldırıları gerçekleştirenler ve arkasındaki gerçek faillerin, adalet önüne çıkarılıp hesap verene dek peşlerini asla bırakmayacağımızı buradan duyuruyorum.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol