Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Şair Nebih Nafile kitap fuarı’na katıldı

Yayınlanma Tarihi : 15.11.2016 00:00 Bu haber 655 defa okundu

Kitapseverlerin heyecanla beklediği 35.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı TÜYAP, Beylikdüzü Fuar Merkezinde kapılarını açmıştı, Avrupa’da ziyaretçi sayısıyla ilk sırada yer alan fuar 20 Kasım’a kadar açık kalacak.
Okuru yazarıyla buluşturan kitap fuarının açılışına yoğun bir ilgi oldu. TÜYAP’ta yerli ve yabancı 750 yayınevi, kitapsever ile sektör temsilcisi bir araya geldi. Bu yılki ana temanın “Felsefe ve İnsan” olduğu fuarda Türkiye Felsefe Kurumu ve TÜYAP tarafından özellikle farklı yaş gruplarına yönelik çocuk ve gençlik etkinlikleri düzenlendi.
ŞAİR NEBİH NAFİLE YÖNETİMİNDE “ŞİİRE YOLCULUK”

Paylaş Paylaş Paylaş
Şair Nebih Nafile kitap fuarı’na katıldı

Edebiyatçılar Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Hatay İl Temsilcisi Nebih Nafile, Büyükçekmece’de TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 35. İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı’nda Edebiyatçılar Derneği’nin organizasyonuyla 12 Kasım 2016 tarihinde saat 19.00’da Büyükada Salonu’nda düzenlenen “Şiire Yolculuk” dinletisinde sazıyla, sözüyle şiir ve türkülerini paylaştı. Oturumu yöneten Nebih Nafile; Merkezi Ankara’da olan Edebiyatçılar Derneği olarak yurt genelinde temsilciliklerimizin organize ettiği etkinliklerle özellikle gençlerin yüreğine dokunuyoruz. Kitap okumadan uzaklaşmış gençliğe şiiri, öyküyü, türküyü sevdirmeye çalışıyoruz.” diyerek etkinliği organize eden Edebiyatçılar Derneği Genel Başkanı Gökhan Cengizhan’a teşekkür ederek açış konuşması için kürsüye davet etti. Daha sonra katılımcı yazar ve şairler sırasıyla Kevser Atay, Ahmet Çelik, Zeynep Ece Arabul Günel, Ali Karagöz, Melahat Babalık, Bedran Cebiroğlu, Gülsüm Işıldar, İkbal Kaynar, Hikmet Güzelkokar, Hatice Altunay, İbrahim Kiraz şiirlerini seslendirdiler.

NAFİLE’NİN TÜRKÜLERİ ALKIŞLANDI

Edebiyatçılar Derneği Genel Başkanı Gökhan Cengizhan’ın da katıldığı etkinlikte, şair Nebih Nafile’nin sazına ritimle eşlik eden can dostu Ümit Güzel ile türkülere yoğun ilgi oldu. Hollanda’da yaşayan usta yazar Murat Tuncel’in de bulunduğu “Şiire Yolculuk” etkinliğine çok sayıda konuk katıldı. Dinletiden sonra kitaplar imzalandı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol