Hatay Mahalli Haber
MENÜ

SAÇAKLI’DA GÖNÜL SOFRASI KURULDU

Yayınlanma Tarihi : 16.04.2016 00:00 Bu haber 864 defa okundu

Antakya Belediyesi ailesi mahalle ziyaretleri kapsamında Saçaklı mahallesinde kurulan Gönül Sofrasında mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş
SAÇAKLI’DA GÖNÜL SOFRASI KURULDU

Antakya Belediyesi ailesi Mobil Sahne ve Mobil Mutfak aracılığıyla farklı mahallelerde vatandaşlarla Gönül Sofrasında buluşarak çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Kuran-ı Kerim tilaveti, mehteran bölüğünün tasavvuf dinletileri ve semazen gösterileriyle vatandaşlar huzur dolu dakikalar geçiriyor. Ayrıca Antakya Belediyesi ailesi, vatandaşlarla yakından ilgilenerek yapılan hizmetler hakkında istişarelerde bulunuyor.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin Ankara’da olması nedeniyle Antakya Belediyesi Saçaklı Mahallesi’nde düzenlenen Gönül Sofrası buluşmalarına katılamadı. Saçaklı Mahallesi’nde kurulan Gönül Sofrasına Antakya Belediyesi Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Saçaklı Mahalle Muhtarı Muhriç Yıldırım, parti teşkilatı üyeleri ve Saçaklı Mahalle sakinleri katıldı.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, her akşam bir mahallede Kuran- Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde düzenlenen ve aziz şehitlerimize atfedilen Gönül Sofrası buluşmaları hafta sonları hariç her gün düzenlenmeye devam edilecek.

18 Nisan Pazartesi 17.00 Avsuyu Mahalle Meydanı

19 Nisan Salı 17.00 Apaydın Mahalle Meydanı

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol