Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Reyhanlıspor'dan Birlik Ve Beraberlik Gecesi

Yayınlanma Tarihi : 30.10.2023 22:36 Bu haber 212 defa okundu

İlimizi Bölgesel Amatör Futbol Liginde (BAL) temsil eden Reyhanlıspor, hafta sonunda 'Birlik ve Beraberlik Gecesi' düzenledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Reyhanlıspor'dan Birlik Ve Beraberlik Gecesi

Yenişehir Göl Gazinosu Sosyal Tesislerinde düzenlenen dayanışma gecesine Hatay bir önceki dönem Miletvekili Hüseyin Şanverdi, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Reyhanlı Ticaret Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Erdoğan Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Türken, Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Kurt, Mehmet Çüter, işadamları ve Reyhanlıspor'a gönül veren davetliler katıldı.Reyhanlıspor'dan Birlik Ve Beraberlik Gecesi

Gecenin açılış konuşmasını yapan Reyhanlıspor Kulüp Başkanı Hüseyin Şahbaz, "Herkesin kaçıp yanına yaklaşmadığı Reyhanlıspor'un ateşini ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım, Ali Tunç Bayır hocam,  Ahmet Taş , Ali Haydar Şanverdi ve İhsan Barurçu hocalarım bütün sevgimiz heyecanımız ve içtenliğimizle sarıp ya Allah deyip ilçemize futbol heyecanını meşalesini  yakıp tekrar start verdik. İyide bir takım oluşturduğumuzun kanaatindeyim. Bu takım sadece Yönetim kurulu, Kaymakam bey ve Belediye Başkanını temsil etmiyor. İçinde yaşayan STK'ları.  İş insanlarını , ilçede hizmet veren kurumsal yapıları, yaklaşık 450 bin kişiyi temsil etmektedir. Başarı birlikte hareket edip birleşmekten geçer. Faliyeti yok olmaya doğru giden Reyhanlıspor'u risk alarak ayağa kaldırmak için bu görevi kabul ettik. İmkanlarımız doğrultusunda maddiyatım ve 25 yıllık bilgim, tecrübem ve spor camiasındaki dostlarımla mevcut hocalarımın desteği ile yola çıktım. Ben kaymakam beye ve Belediye başkanımıza inanıyorum ancak bu iş sadece onların yardımı ve katkısıyla altından kalkılacak bir şey değildir. Tekrar diyorumki Reyhanlı kamuoyu gün destek ve birlikte hareket etmek günüdür. Geceye katılan ve kulübümüze destek olan herkese yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.Reyhanlıspor'dan Birlik Ve Beraberlik Gecesi

FUTBOLCULARDAN 'ŞAMPİYONLUK' SÖZÜ ALDI

Başkan Hüseyin Şahbaz, geceye katılan futbolcuları sahneye çağırarak, davetliler önünde 'şampiyonluk' sözünü vermelerini istedi.

Yeşil-Beyazlı oyuncular ve teknik sorumlu Ali Bayır da, Reyhanlıspor'un başarısı için ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini, şampiyon olacaklarının sözünü verdiler.

GÖKHAN GÜNEY GECEYE DAMGA VURDU

Reyhanlıspor yönetim kurulu üyesi ünlü sanatçı Gökhan Güney'de gecede, doğup büyüdüğü topraklarda bulunmaktan duyduğu heyecanı anlatarak, Reyhanlı halkından takımlarına sahip çıkması çağrısında bulundu.

Ünlü sanatçı çocukluğunun geçtiği Reyhanlı'da çok güzel anıları olduğunu belirterek, "Reyhanlıspor hepimizin takımı elbirliği ile inşallah bu sezon profesyonel lige çıkmayı hedefliyoruz. Ama bu sadece bizim desteğimiz ile olmaz, herkes el verdiği takdirde bunu başarabiliriz" dedi.

Ardından şarkıları ile geceyi renklendiren Gökhan Güney, her zaman takımının yanında olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol