Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Rehavete Kapılmamalıyız, Ayaklarımız Yere Sağlam Basmalı!

Yayınlanma Tarihi : 12.09.2023 18:42 Bu haber 198 defa okundu

Hatayspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, 4 maçta alınan sonuçların kimseyi rehavete sokmamasını belirterek, henüz takımın hazır olmadığını söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Rehavete Kapılmamalıyız, Ayaklarımız Yere Sağlam Basmalı!

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, gazetemize yaptığı açıklamada, 4 maçta kazanılan 6 puanın kötü bir sonuç olmadığını ama bunun ilerisi için yeterli olmadığını belirtti.

Takıma henüz katılmayan oyuncuların olduğuna dikkati çeken Mehmet Güzel, "Milli ara bizim için iyi bir fırsat oldu. Takıma adapte olmayan, hazır olmayan ve yeni transferlerin de hazır olmasıyla daha iyi bir Hatayspor izleyeceğimizi ümit ediyor ve bekliyorum" dedi.

AYAKLARIMIZ YERE SAĞLAM BASMALI

Hatayspor'un Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, 4 haftalık periyotta alınan sonuçların kimseyi rehavete sokmaması gerektiğini belirterek, "Takımımızın henüz hazır olduğunu söyleyemeyiz. Uyum süreci devam ediyor. Ben Pendikspor maçı sonrası da aynı görüşteydim, şimdi de aynı görüşteyim. Halen eksiklerimiz var, ayaklarımız yere sağlam basmalı. Lig uzun bir maraton, rehavete kapılmadan mücadele etmeli, her maça sıfırdan başlamalıyız. Sadece 4 maç oynadık, önümüzde çok uzun bir lig maratonu var. Teknik heyetimizin de aynı ciddiyet içerisinde olduğunu biliyorum. O yüzden 4 maçta alınan sonuçların çok abartılmamasını istiyorum. Temkinli ve tedbirli olmak her zaman için iyidir."

Mehmet Güzel, transfer edilen oyuncuların geleceği düşünülerek transfer edildiğini belirterek, "Önceliğimiz her zaman kulübün menfaatleri olmuştur, genç ve yetenekli oyuncular her zaman tercihimiz olmuştur. Umarım emeklerimiz boşa çıkmaz" diye konuştu.

AYDIN TOKSÖZ VE VOLKAN DEMİREL'E TEŞEKKÜR

Hatayspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, başarının bir ekip işi olduğunu hatırlatarak, "Takımın yeni sezona hazır hale gelmesi konusunda mesai kavramı gözetmeksizin çaba gösteren değerli Başkan Vekilimiz Aydın Toksöz'e ve geldiği günden beri içimizden biri gibi davranan sevgili hocamız Volkan Demirel'e  göstermiş oldukları çabalardan dolayı teşekkür ederim" dedi.

TARAFTARIMIZ HER ZAMAN TAKIMIN YANINDA OLSUN

Konuşmasının sonunda Bordo-Beyazlı taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür eden Mehmet Güzel, "Onları çok seviyoruz, Mersin'de bizi yalnız bırakmadılar. Taraftarlarımızdan ricam, her zaman takımın yanında olsunlar. Sadece iyi günde Hatayspor'un yanında olan taraftarı kabul etmiyoruz, önemli olan kötü günde takıma moral ve motivasyon veren taraftardır. Sevgili taraftarlarımız bizim başımızın tacı, onlar olmadan maçın seyri zevki olmaz. Hatayspor'a tam desteğe hep birlikte devam edeceğiz. Ayrıca Mersin halkına ve taraftarlarına da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol