Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Rafet Yavrum'un Ayağı Uğurlu Geldi, Özhan Pulat'ın Adanaspor’u Kazandı

Yayınlanma Tarihi : 28.09.2023 16:16 Bu haber 370 defa okundu

Adanaspor teknik direktörü Özhan Pulat, hafta sonunda oynadıkları Erzurumspor maçına Hatay'dan özel bir misafir geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Rafet Yavrum'un Ayağı Uğurlu Geldi, Özhan Pulat'ın Adanaspor’u Kazandı

Hatayspor'da Ömer Erdoğan ile birlikte güzel günler geçiren Özhan Pulat, sezon başında Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor ile anlaşmış yardımcılığına da yine Hatayspor'da birlikte görev yaptığı Fatih Kavlak'ı getirmişti.

Adanaspor'da göreve başlar başlamaz Hatay'daki en yakın dostu Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum'u arayan teknik direktör Özhan Pulat, en kısa sürede maçını izlemek üzere Adana'la davet etti.

RAFET YAVRUM'UN AYAĞI UĞURLU GELDİ

Adanaspor-Erzurumspor maçına oğlu Tevfik Yavrum ile birlikte giden Rafet Yavrum, zorlu ve çekişmeli geçen mücadele sonunda Adanaspor sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Maç sonrası galibiyet sevincini Hatay'dan gelen yakın dostu Rafet Yavrum ve oğlu Tevfik Yavrum'la sarılarak kutlayan teknik direktör Özhan Pulat, "Rafet muhtarım ayağın uğurlu geldi. Zor bir maçı kazandık ve bizim için de büyük bir moral oldu" dedi.

Antakya Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum'da Adanaspor teknik direktörü Özhan Pulat'a teşekkür ederek, "Artık Adanaspor benim Hatayspor'dan sonra ikinci takımım. Kardeşiten öte can dostum Özhan hocama başarılar diliyor, Adanaspor'u hak ettiği yere taşıyacağına inanıyorum" diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol