Hatay Mahalli Haber
MENÜ

PTT Kuruluşunun 182. Yıldönümünü Kutluyor

Yayınlanma Tarihi : 24.10.2022 23:31 Bu haber 316 defa okundu

Antakya PTT Merkez Müdürlüğünde (Köprübaşı) 182. yıl programı kapsamında Hatay Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve Hatay PTT Başmüdürü Haluk Nazik’in katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte işlem yapmak üzere PTT binasına gelen 182. Müşteriye Vali Yardımcısı Yusuf İzci tarafından Filateli Pul hediye edildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
PTT Kuruluşunun 182. Yıldönümünü Kutluyor

Kuruluş yıldönümü anısına özel olarak PTT Genel Müdürlüğünce hazırlanan filateli pulu işlem yapmak üzere PTT Merkezinde bulunan ve 182. sıra kendisine geldiğinde alkışlar arasında karşılanan Zafer Altunlu’ya hediyesi Hatay Vali yardımcısı Yusuf İzci tarafından verildi. 

Emekli Öğretmen olduğu öğrenilen PTT Müşterisi çok duygulandığını ifade ederek, “Yıllardır PTT müşterisiyim benim için çok anlamlı bir sürpriz oldu. Böyle köklü bir kurumdan hediye almak beni onurlandırdı” diye konuştu.

Vali Yardımcısı Yusuf İzci ise tüm PTT çalışanlarının 182. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, “Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren devletimizin köklü çınarlarından PTT’nin kuruluş Yıldönümünde aranızda olmaktan çok mutluyum. PTT her geçen gün kendini yeniliyor, hizmet ağını genişletiyor ve milletimizin ayağına hizmeti götürüyor” dedi. 

Hatay PTT Başmüdürü Haluk Nazik ise yaptığı konuşmada; “Gururluyuz, mutluyuz 23 Ekim 1840 yılında kurulan PTT geçmişten bu güne edindiği tecrübe ve birikimiyle günümüz koşullarında teknoloji ve sorumluluklarını birleştirerek büyümeye devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol