Hatay Mahalli Haber
MENÜ

PROF ERDAL ZORBA ANTAKYA’YADA

Yayınlanma Tarihi : 09.05.2016 00:00 Bu haber 1037 defa okundu

Herkes İçin Spor Federasyon Başkanı Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Zorba memleketi Antakya’ya geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş
PROF ERDAL ZORBA ANTAKYA’YADA

Bir dizi konferans vermek ve ziyaretlerde bulunmak için Antakya’ya gelen Zorba ''Herkes İçin Sağlıklı Yaşam'' adlı konferansını vermek üzere, TED Hatay Kolejini ziyaret etti. Daha sonra MKÜ’ de gençlerle buluşan Zorba Spor ve faydaları hakkında bilgiler vererek, kitaplarından hediye etti.

MKÜ Rektörü Hasan Kaya’yı ziyaret eden Prof. Dr: Erdal Zorba Üniversite yetkilileri ile görüşmeler yaptı.

Konferansından dolayı memnuniyetlerini dile getiren MKÜ ve TED Koleji yetkilileri Zorba’ya günün anısına plaket ve çiçek takdim ettiler.

ZORBA: BU TÜR ETKİNLİKLERE DESTEK VERMEYE HAZIRIM

Sporu ve sporcuyu geliştirmek adına Türkiye genelinde birçok çalışması bulunan Zorba, Herkes İçin Spor Federasyonu kapsamındaki çalışmalarını öğrencilerle paylaşarak sporun faydalarını dile getirerek;

 ‘’ Federasyonum adına her zaman Sporun ve sporcunun yanındayım okulların ve kulüplerin tüm etkinliklerine destek vermeye hazırım. ‘’ Dedi

 Aynı günün akşamı, Hatay Gönüllüleri Konseyi (HGKD)’nin düzenlediği Küba Gecesine onur konuğu olarak katılım gerçekleştiren Zorba,  Küba Büyük Elçisi, Vali Yardımcısı, Milletvekili Birol Ertem, CHP İl Başkanı, STK Başkanları, Konsey üyeleri ve birçok iş adamı ile sohbet etmek imkânı buldu.

Ağustos’ta başka projeler için tekrar geleceğini bildiren Zorba Antakya’dan ayrıldı.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol