Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Polinom Eğitim Kurumları İskenderun’da Hizmete Girdi

Yayınlanma Tarihi : 04.11.2022 10:21 Bu haber 561 defa okundu

Hatay’ın İskenderun ilçesin tam da bugünlerde öğrenci ve velileri eğitim-öğretim alanında heyecanlandıran bir yatırıma sahne oluyor. İsmini daha önce Türkiye’nin birçok noktasında duyuran “Özel Polinom Kişisel Gelişim Kursu” artık İskenderun’da. Daha önce yer aldığı il ve ilçelerdeki başarılarına bir yenisini de İskenderun’da eklemek amacıyla geçtiğimiz günlerde Hatay doğumlu iş insanı Berat Demir’in girişimleri sonucu İskenderun’da da başarılarına başarı katmak için ilk adımlar atılarak kurumun İskenderun ayağını oluşturdu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Polinom Eğitim Kurumları İskenderun’da Hizmete Girdi

ÖĞRETMEN KADROMUZ VE KUNDUZ PROĞRAMIMIZ İLE FARK YARATACAĞIZ!

Kurum yetkilileri “öncelikle İskenderun’a kazandırılan bu eğitim camiası için gençlerimiz adına emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Gerek öğretmen kadromuz, gerek deneme sınavlarımız, gerek vip sınıflarımız, özellikle de kunduz programımız ile şimdiden fark yaratmaya ve olumlu anlamda dönütler almaya başladık. Bölgenin en tecrübeli öğretmenlerini ile çalışıyoruz. Kendilerine ayrıca teşekkür ederiz. Polinom Kurumları olarak kendi sistem ve yayınlarımız ile öğrencilerimizi hayallerine taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca “Kunduz Programı” ile öğrencilerimiz çözemedikleri soruların detaylı şekilde çözüm yollarına ulaşıp, nerede hata yaptıkları ve hatayı gidermek için izlemeleri gereken yolları tespit ediyoruz. Bu hizmeti en ücra köşelerde yer alan halkımıza bile sunabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kunduz programı Poli4K ile ders video tekrarları gibi birçok avantajlı paketi kayıt yapan bütün öğrencilerimize ücretsiz olarak sunmanın yanısıra kayıt olmayan ve sadece kunduz programı almak isteyen velilerimiz de bu hizmetimizden ve deneme kulüplerimizden yararlanabilirler.

4-8 KİŞİLİK SINIFLAR BÜYÜK AVANTAJ SAĞLIYOR 

Polinom Kişisel Gelişim Kursu olarak büyük avantaj sağladıklarını aktaran kurum yetkilileri özellikle 4-6 kişilik sınıflarda öğrencilerle bire bir ilgilenme fırsatı sunduklarını, veli ve öğrencileri kuruma davet ederek ailelerin kurumu yerinde görmelerinin faydalı olacağını dile getirerek İskenderun halkını İskenderun Emniyet Müdürlüğü yanında yer alan kurumlarına davet ettiklerini söyleyip kayıtlarının hâlâ devam ettiğini, sosyal medya sayfalarından iletişim kurularak veya yüz yüze görüşmeler sonucu fırsatlı kayıt avantajlarından yararlanabileceklerini de aktardı.

KURUCU DEMİR: GURURLU VE MUTLUYUZ

Kurum kurucusu Berat Demir “gençlerimiz için böyle bir hizmet vermekten dolayı gururlu ve mutluyuz. Eğitim ve öğretimin genç kardeşlerimizin ileriki yaşamları, gelecekleri için çok büyük önem arz ettiğinin farkındayız bu sebeple işimizi büyük bir titizlikle yapıyoruz. Biliyoruz ki bir milletin gelişimi ve yükselişi adına ekmekten sonra en önemli ihtiyaç eğitimdir. Halkımızın ilgisi BİZLERİ çok mutlu etti. Destek veren herkese teşekkür ederiz. Kurumumuz İskenderun halkına hayırlı olsun” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol