Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Performans değerlendirmesini doğru bulmuyoruz

Yayınlanma Tarihi : 07.11.2016 00:00 Bu haber 603 defa okundu

Eğitimciler Birliği Sendikası HatayŞube Başkanı İsmail Bayrakdar, başkanlığında İl Divan Kurulu Toplantısı yaptı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Performans değerlendirmesini doğru bulmuyoruz

Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Temsilcileri ve İlçe Yönetim Kurulundan bir üyenin katılımı ile 4 Kasım Cuma günü İskenderun’da Konya Sofrasında gerçekleştirilen İl Divan Kurulu Toplantısı ev sahiğliği adına İskenderun İlçe Temsilcisi İbrahim Tuncer’in açılış konuşması ile başladı.

Şube Başkanı İsmail Bayrakdar; “15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemiz, vatanımız çok ciddi bir süreç ve sınavdan geçmiştir. Bizler alanlara inerek bu kalkışmaya karşı çıkan ve şehit veren, gazileri olan bir teşkilatın mensubuyuz. Vatanımız söz konusu olduğunda her şeyi feda edeceğimizi gösterdik.  Akabinde başlayan kamu çalışanlarının görevden uzaklaştırılması, görevden ihraç edilmesi süreci ile bazı üyelerimiz görevden uzaklaştırıldı ya da görevden ihraç edildi. OHAL uygulamalarının yaşandığı bu süreçte sendika olarak açığa alınan ya da görevden ihraç edilen tüm üyelerimizin görevlerine dönmesine kadar destek olacağız. Kamuoyu vicdanı rahat değildir.

Milli Eğitim Bakanlığının eğitim çalışanları ile ilgili olarak öğretmenler için performans değerlendirmesini doğru bulmadığımızı söyledik, yine söylüyoruz. Bu uygulamadan acilen vazgeçilmelidir. Öğretmenlik mesleği diğer mesleklere benzemez. Size teslim edilen yavrulardan doktorlar, mühendisler, eczacılar, avukatlar, hakimler yetiştiriyoruz. Bir öğrencinin problemini evladınız gibi yüreğinizde hissediyorsunuz. Bu böyle kutsal bir meslektir.

İlimizde 14 ilçeden 12’sinde yetkili sendikayız. Bu anlamda emeği bulunan üyesinden işyeri temsilcisine, ilçe temsilcisinden şube yönetim kurulu üyesine kadar tüm camiamıza teşekkür ediyorum. Zor günleri sabırla ve mücadeleyle aşacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol