Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Pendik'ten Antakya'ya Yardım Eli

Yayınlanma Tarihi : 10.08.2023 21:42 Bu haber 181 defa okundu

İstanbul Pendik Belediyesi ve Pendik İlçe Müftülüğü tarafından konteyner kentlerde kalan öğrencilere okul çantası ve kırtasiye yardımı dağıtıldı. Heyet öncesinde Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Pendik'ten Antakya'ya Yardım Eli

Ziyarete, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütücü ve Pendik Müftüsü Musa Bilgiç, Hatay İl Müftü Yardımcısı Abdullah Sertoğullarından, Pendik Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Birim Sorumlusu Ergin Kaya katıldı.Pendik'ten Antakya'ya Yardım Eli

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz yaptığı konuşmada; “Pendik Belediyemiz ve Pendik Müftülüğümüz tarafından konteyner kentlerde kalan yavrularımıza getirilen hediyelerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. 6 Şubat’ta yaşadığımız asrın felaketinden sonra ülkemizin her bir ferdi asrın dayanışmasını göstererek hemşerilerimize destek oldular. Sizlere de kilometrelerce öteden yavrularımızı düşünerek getirmiş olduğunuz hediyelerinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Antakya’mızı hep birlikte yeniden ayağa kaldıracağız inşallah.” dedi.

Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütücü de Pendik Belediyesi olarak Antakya’ya desteklerinin devam edeceğini ifade ederek, Başkan Yılmaz’a günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Ziyaretten sonra heyet Antakya Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Okur eşliğinde konteyner kentlerde kalan öğrencileri ziyaret ederek hediyelerini takdim ettiler. Okul çantası ve kırtasiye hediyelerini alan çocukların sevinci görülmeye değerdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol