Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Pendikspor Lige Hazır Değil, Bu Görüntü Sakın Hatayspor'u Aldatmasın

Yayınlanma Tarihi : 08.08.2023 22:11 Bu haber 178 defa okundu

Tarihinde ilk kez bir Süper Lig maçına Atakaş Hatayspor karşısında çıkmaya hazırlanan Pendikspor, yeni sezon öncesi oynadığı son hazırlık maçında Kocaelispor’a 2-0’lık skorla boyun eğdi. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Pendikspor, Kocaelispor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Müsabakayı Kocaelispor 2-0'lık skorla kazandı. Pendikspor’da maçta Halil Akbunar, Emeke Friday Eze, Miguel Sequeira, Joher Khadim Rassiol gibi önemli isimler de maçta süre aldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Pendikspor Lige Hazır Değil, Bu Görüntü Sakın Hatayspor'u Aldatmasın

HAZIRLIK MAÇLARINDA HAZIR GÖRÜNMEDİ

Pendik yeni sezon öncesi yaptığı 5 hazırlık maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik 3 yenilgi aldı. Çorum’la 0-0 berabere kaldıktan sonra Manisa’yı 2-0’la geçen Pendik, oynadığı son 3 hazırlık maçında da galibiyet alamadı. Ankaragücü’ne 3-2 yenildikten sonra Antalya’yla 1-1 berabere kalan İstanbul ekibi son olarak Kocaelispor’a 2-0 mağlup oldu.

Pendikspor’un özellikle Kocaeli ile yaptığı hazırlık maçındaki performansı “Takım henüz Süper Lig’e hazır değil” şekilde yorumlandı. Trendyol Süper Lig ilk hafta maçında Hatayspor’u ağırlayacak olan Pendikspor, tarihinde ilk kez bir Süper Lig maçı oynayacak.

Süper Ligin yeni takımının bu görüntüsünün Hatayspor'u aldatmaması, lig maçlarının farklı olacağı uyarısı yapılarak, Bordo-Beyazlıların dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol