Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Özgür Özel, Necmi Asfuroğlu’nun Gönlünü Almalı!

Yayınlanma Tarihi : 12.10.2024 06:39 Bu haber 140 defa okundu

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Hatay ziyaretinde işinsanı Necmi Asfuroğlu’na yönelik sarf ettiği sözlere tepki göstererek, “Sayın Özgür Özel, Necmi Asfuroğlu’nun gönlünü almalıdır” açıklamasını yaptı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Özgür Özel, Necmi Asfuroğlu’nun Gönlünü Almalı!

Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP lideri Özgür Özel’in yanlış bilgilendirildiğini ifade ederek, şöyle devam etti:

“Sayın Necmi Asfuroğlu Hatay için bir değerdir. Binlerce kişiye iş verir, okul vs hayır işleri yapar. O ve onun gibilere sahip çıkmak aslında bir anlamda Hatay’a sahip çıkmaktır. Hatay’a muhteşem bir müze kazandırmıştır

Müze Otel dünyada tektir, başta Antakya olmak üzere Hatay’a katkısı büyük. Otel özellikleri itibarı ile böyle bir dönemde açılırsa kar etmesi çok zordu. Ancak sırf Antakya’ya deprem şartlarında manevi açıdan faydası olması için zararına açıldı. Benim Sayın Necmi Asfuroğlu beyle dostluktan öte bir ilişkim yok.

Otelinde misafirlerimi paramla ağırladım. Bunu niye diyorum, kendini bilmezler düşüncelerimi kirletmesin diye. Sayın Özgür Özel’i kim bilgilendirmişse hata yapmış. Ancak asıl hata ondadır. Bir Genel Başkan olduğu için fazla söz söylemek icap etmiyor. Nezaketsizlik yapmak istemiyorum. Ama ayıp olmuştur…

Ve bence Sayın Özel, Sayın Asfuroğlu’nun gönlünü almalı ve bu iş tatlıya bağlanmalıdır.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol