Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Oyunumuzda Ilerleme Var

Yayınlanma Tarihi : 06.01.2023 21:20 Bu haber 295 defa okundu

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig’in 18’inci hafta maçında oynanacak Antalyaspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Oyunumuzda Ilerleme Var

Hatayspor’un ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu ancak alınan skorlardan hoşnut kalmadığını dile getiren genç teknik adam, galibiyet almaya başlayınca takımın daha özgüvenli bir hale geleceğini ifade etti. Demirel,  “Aslına baktığınızda skor odaklı konuşuyoruz. Yoksa oyun olarak hem Giresun maçı hem de Fenerbahçe maçının belli zamanları hem de son Ümraniye maçının belirli zamanlarında 20 tane net gol pozisyonumuz var. 20 tane net pozisyonu eğer atamazsanız bir şekilde onlar da gelir, onlar atınca istediğiniz skoru yakalayamıyorsunuz. Ben oyun olarak memnunum, ama skor olarak sizin gibi ben de memnun değilim” dedi.

ANTALYASPOR KARŞISINDA HEDEF 3 PUAN

Antalyaspor maçını kazanmak istediklerini ve bunun için her şeyi yapacaklarını ifade eden Demirel, “Kazanmak adına her şeyi yapacaklarını belirten Demirel, “Her maça olduğu gibi bu maça da hazırlanıyoruz en iyi şekilde kazanmak için. Hedefimiz kazanmak. Çünkü bakıldığında artık puanlar birbirine çok yakınlaştı. Ve artık kazandıkça alttan daha da rahat kurtulmaya çalışacaksınız. Bizim için önemli olan 3 puan bu hafta. İnşallah kazanmak adına her şeyi yapacağımız bir maç olacak” dedi.

BENİM İÇİN POZİSYONA GİRMEKTE OYUNDUR

Hatayspor’un oyun anlamında ilerleme kaydettiği savunan Volkan Hoca, “Oyunumuzda ilerleme var. İlla ki ilerleyen maçlarda galip geleceğimiz maçlar da olacak. Ama benim için pozisyona girmek de bir oyundur. Oyuncularımızın şanssızlığı, işte kalecinin bir tarafına çarpıp veya işte çok yakından çıkarttığı pozisyonlarda ben skordan çok oyundan memnunum ama skor olarak bende memnun değilim. Ama dediğim gibi kazanmaya başlayınca hem oyun, hem skor bizi tatmin edecektir diye düşünüyorum” diye konuştu.

BURAK VE SONİ SAKAT, ATSU KADROYA ALINABİLİR

Takımdaki sakat oyuncuların son durumuna ilişkin bilgiler veren Demirel, “Burak Öksüz Fenerbahçe maçında sakatlandı. Kevin Soni’nin sakatlığı tekrar nüksetti. Onların, tahminimce bizim bay haftasından sonra döneceğini düşünüyorum. Kevin Soni’nin de aynı zaman eşdeğerde olabilir. İkisinden yana şu an beklentimiz var. Cristian Atsu döndü. Bu hafta belki kadroya alabiliriz onu. Ondan da çok şey bekliyoruz. Ama dediğim gibi futbolda sakatlıklar var. Bugün bu futbolcular, yarın başka futbolcular. Ama elimizden geldiği kadar bir an önce aramıza dönmelerini sağlayacağız” açıklamasını yaptı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol