Hatay Mahalli Haber
MENÜ

OSYAD dan dayanışma ve birlik gecesi

Yayınlanma Tarihi : 09.11.2016 00:00 Bu haber 902 defa okundu

Hoşgörü, kültürler ve medeniyetler kenti Antakya’nın yaklaşık 2200 yıllık geçmişi olan yöresi Orhanlı Mahallesinde(DİRDIYAK) 19. yılına gelen ve faaliyet gösteren Orhanlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin(OSYAD) geleneksel birlik, beraberlik ve kaynaşma gecesi, Harbiye De-Liban tesislerinde büyük bir coşkuyla yapıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
OSYAD dan dayanışma ve birlik gecesi

Paylaşım bilincinin, hoşgörü içinde sevginin, saygının birlik, beraberliğin ve yardımlaşmanın, dayanışmanın yaygınlaşması konusunda kurulduğu günden beri başarılı faaliyet gösteren OSYAD gecesinde derneğe katkı sağlayan üç gönüldaş üyeye birer şükran plaketi verilerek taltif edildiler.

KATILIMCILAR KENDİLERİNİ MÜZİĞİN RİTMİNE TESLİM ETTİ

5 yıllık başkanlık döneminde yaptığı hizmetler ve başarılı çalışmalarından ötürü eski Başkan Yılmaz Kirkizoğlu’na derneğin kurucu üyelerinden eski adliye mübaşiri Ali İlmi Galioğlu’na ve yine eski Yönetim Kurulu Üyesi İş Adamı Münip Taşçı’ya derneğe sağladıkları maddi ve manevi katkılarından dolayı birer şükran plaketi verildi.

Plaket töreninin ardından katılımcılar çalan müziklerle gönüllerince eğlendiler. Gecede OSYAD üyeleri ve aileleri bol bol fotoğraf çekindiler. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol