Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Osman Can Gittiği Takımda şampiyonluk Yaşadı

Yayınlanma Tarihi : 14.06.2023 21:37 Bu haber 213 defa okundu

Geçtiğimiz sezonlarda şehrimizin Süper Lig’de ki temsilcisi Hatayspor’da oyuna gireceği sırada bütün tribünlerin ayakta alkışlaması ile hafızalarımıza yer eden memleketimizin futbolcusu Osman Can Güleryüz’ün forma giydiği Belediye Derincespor Şampiyon oldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Osman Can Gittiği Takımda şampiyonluk Yaşadı

2022-2023 Sezonu TFF 3. Lig 1. Grup Play-Off Finali’nde Eryaman Stadyumu’nda karşılaştığı rakibi 52 Orduspor FK takımını penaltı vuruşları sonucunda 6-5 yenerek TFF 2. Lig’e yükselen Belediye Derincespor’un başarısı Derince’de olduğu gibi memleketimizde de büyük sevinç yarattı.Sergilediği performans ile büyük takdir toplayan genç yetenek Osman Can Güleryüz futbol camiasından adından daha sıkça söz ettireceğinin sinyallerini bir kez daha verdi.

Oğlum ile gurur duyuyorum diyen bölgemiz spor camiasının sevilen ismi Tamer Güleryüz,Sezon boyunca heyecan ile takip ettiği oğlu Osman Can’ın takımı Belediye Derincespor’un şampiyon olacağını ilk günden itibaren hep söylediğinin altını çizerek kendisini haksız çıkarmayan Osman Can ve takım arkadaşlarını yürekten kutladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol