Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Örnek ve öncü hizmetlere hep birlikte imza attık

Yayınlanma Tarihi : 16.09.2016 00:00 Bu haber 836 defa okundu

Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci Kurban Bayramı’nın ikinci günü AK Parti Hatay İl Başkanlığı Binası önünde partililere ve vatandaşlara etli pilav ikramında bulundu. Göreve geldiği günden bu yana başarılı projelere imza atan ve Antakya’da ilkleri gerçekleştiren Antakya’nın Mimarı Mimar İsmail Kimyeci, Kurban Bayramı’nın ikinci günün de hem halka bir araya gelerek bayramlaştı hem de etli pilav ikramında bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Örnek ve öncü hizmetlere hep birlikte imza attık

Antakya Belediyesi Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, partililerin ve vatandaşların bayramını kutlarken yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “Sizleri şahsım ve tüm Antakya Belediyesi ailesi adına en kalbi duygularımla selamlıyorum.

1 Nisan 2014’te başlayan hizmet yolculuğumuzda bugün 30,5 ayı geride bıraktık. Sizlerin özverisi, ilgisi ve desteğiyle bu hizmet döneminde teknik ve sosyal belediyecilik anlamında sayısız, örnek ve öncü hizmetlere hep birlikte imza attık.

Şunu gururla ifade etmek isterim ki, geçen bu süre zarfında mesai mevhumu gözetmeden, özverili ve gayretli çalışmalarınızla, bizlere verdiğiniz güç ve destekle Antakya’mıza hep birlikte çok güzel hizmetler yaptık, Allah’ın izniyle bundan sonraki süreçte de bu hizmetlerimizi artarak sürdüreceğiz. Milletimize, memleketimize hizmet için gece-gündüz çalıştınız. Bizlere verdiğiniz güçle, hizmetlerimiz bundan sonraki dönemde daha da ivme kazanarak devam edecek. Bizler ‘İnsana Hizmet Allah’a Hizmettir’ düşüncesiyle hareket etmeye devam edeceğiz.

Biz gece gündüz demeden milletimize hizmeti sürdüreceğiz. Ben bu duygu ve düşüncelerle; İslam âlemi olarak hep birlikte idrak edeceğimiz mübarek Kurban Bayramı’nın sizlere, ailenize ve tüm sevdiklerinize hayırlar getirmesini diliyorum.

Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum, ailenizle, sevdiklerinizle hayırlı bayramlar diliyorum ve sizleri Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Daha sonra vatandaşlarla ve partililerle bir arada bulunan Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci etli pilav ikramında bulundu.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol