Hatay Mahalli Haber
MENÜ

OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

Yayınlanma Tarihi : 08.12.2016 00:00 Bu haber 861 defa okundu

AK Parti Hatay İl Yönetimi, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne'yi makamında ziyaret etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

Ziyarete AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, Ak Parti Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan, AK Parti Defne İlçe Başkanı Abdullah Ölmez ve İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, Hatay'da göreve başlayan Başsavcı Ahmet Tekne'ye hayırlı olsun dileğinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

ATIÇ: BU VİRÜS BİR ANDA TEMİZLENMEZ

Ziyarette gündemin sıcak konusu FETÖ operasyonlarına değinen Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, FETÖ'nün devletin birçok kurumuna bir virüs gibi sızdığını ve bu virüsün bir anda temizlenmesinin imkansız olduğunu belirtti, bu anlamda başarılı çalışmalar gerçekleştiren Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne'yi tebrik etti.

Başsavcı Tekne'ye çalışmalarında başarılar dileyen Atıç, "Allah yardımcınız olsun. Kolay bir süreç değil. Yılların verdiği bir sirayet etme var. Yılların verdiği bu virüsün vücuttan atılması kolay olmuyor. Burada bütün operasyon, bütün ameliyat size düşüyor. Adli bölümlere düşüyor. Görevi yapmak için değil de sizin bak ne güzel hassas noktanız var. Allah razı olsun. Gerçekten mutlu oldum. Sadece teslim oldu bitti değil de bunu toplumsal bir sıkıntı olur mu bunu düşünüyorsunuz” dedi.

ON HAKİM GÖREVDEN ALINDI

Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, operasyonların devam ettiğini belirterek, “Son olarak geçen günlerde 6 hakim, ilçelerden de 4 hakim toplam 10 hakim görevden alındı. Operasyonlar devam ediyor. Sürekli yenileniyor ve insanın canını sıkıyor artık. Bir an önce bitsin de normale dönelim diye uğraşıyoruz. Burada hepimiz görev düşüyor. Herkesin elini taşın altına koyması lazım. Devlet yönü halledilir ama sosyal olarak yarın başımıza çok büyük sıkıntılar çıkabilir. Bunları temizleyelim, bunlar kurtulsun ama yeni sıkıntılara sebebiyet vermeyelim. Bir travma yaşanıyor. Ama biz farkında değiliz. Gerçekten yoğun çalışıyoruz. Onu düşünecek vaktimiz olmuyor. Yoğunlukta dikkatten kaçar, bir şey yapılması gerekiyordur o konularda kapımız açık. Ben yaptığım işlerde sürekli devlet ve millet menfaatini düşünürüm. Biz bunların karşısında niye duruyoruz. Bu millete, devlete ihanet ettiler diye. Yoksa beni bağlamaz çoğunu tanımıyorum ben” şeklinde konuştu. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol