Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Onur Arı’yı Kadrosuna Katmak Için çalışma Başlatıldı.

Yayınlanma Tarihi : 17.06.2023 22:03 Bu haber 151 defa okundu

Deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Süper Lig temsilcisi Hatayspor, yeni sezon için yoğun bir transfer mesaisi veriyor. Kadrosunda bulunan pek çok futbolcuyla yollarını ayıran Akdeniz ekibi, iddialı bir kadro oluşturmak için kollarını sıvadı. Bordo-Beyazlı kulüp, Teknik Direktör Volkan Demirel’in rapor doğrultusunda Eskişehirspor’un genç yıldızı Onur Arı için girişimlere başladı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Onur Arı’yı Kadrosuna Katmak Için çalışma Başlatıldı.

VOLKAN DEMİREL BİZZAT GÖRÜŞTÜ

Pek çok kulübün transfer listesinde yer alan Onur Arı ile bizzat görüşme yapan Volkan Demirel, olumlu raporunu yönetim kuruluna sundu. 22 yaşındaki futbolcuyu kadrosunda görmek isteyen Volkan Demirel’in talebi doğrultusunda Eskişehirspor ile temas kuran Hatayspor, bonservis pazarlığı için masaya oturmaya hazırlanıyor. 

BU SEZON 13 GOL 1 ASİST ÜRETTİ

TFF 3. Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşen Eskişehirspor’da buna rağmen Onur Arı, ortaya koyduğu performansla pek çok takımın dikkatini çekti. 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki futbolcu, bu sezon ligde 33, Türkiye Kupası’nda ise 2 maça çıktı. Toplamda 13 gol ve 1 asist üreten genç yıldız, takımının da en skorer ismi olarak dikkat çekti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol