Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Önümüzdeki yıl daha büyük başarı hedefliyoruz

Yayınlanma Tarihi : 11.05.2016 00:00 Bu haber 944 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Avrupa üçüncüsü Fenerbahçe’ye kök söktüren Hatay Büyükşehir Belediyespor’u kutluyorum. Önümüzdeki sezon Avrupa’nın en önemli kulüplerini Hatay’da ağırlayacağız” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Önümüzdeki yıl daha büyük başarı hedefliyoruz

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksinde düzenlenen basın toplantısına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Spor Başantrenörü Ekin Baş, yeni trasfer Marina Kuzina ve annesi ile basın mensupları katıldı.

SAVAŞ: TAKIMIMIZ FENERBAHÇE’YE ÜÇ MAÇTA DA KÖK SÖKTÜRDÜ

Toplantıda konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Önümüzdeki sezon Avrupa’nın en önemli kulüpleri Antakya’ya gelecek” dedi.

Takımımız bu yıl önemli bir başarı yakaladı diyen Savaş konuşmasının devamında, “Önümüzdeki yılda aynı doğrultuda daha büyük başarılar yakalayacağımıza inanıyorum. Avrupa üçüncüsü Fenerbahçe’ye 3 maçta da kök söktüren bir takımımız var. Kızlarımız bu tesiste yediler, içtiler, antrenmanlarını yaptılar, başarıya bu tesis sayesinde ulaştılar. Bu tesisin benzerini de İskenderun’a yapacağız. 2. Ligde voleybolda iddialı bir takım kurmak istiyoruz. Voleybol maçlarımızı İskenderun’da basketbol maçlarımızı da Antakya’da oynamayı planlıyoruz. Antakya’daki tesisimizde 21 branşta 1500’e yakın sporcumuz faaliyet gösteriyor. Her branşta önemli başarılar elde ettik. Böyle bir tesis ne Fenerbahçe’de ne Galatasaray’da yoktur. Spor tüm şehri birleştirir. Basketbol takımının başarıları da bu şehri birleştirmiş beraber hareket etme duygusunu şehre kazandırmıştır. Önümüzdeki sezon da ligde ve Avrupa’da önemli başarılara taraftarlarımız sayesinde ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

BAŞ: TÜRKİYE’DE SAYGI DUYULAN BİR EKİP HALİNE GELDİK

Hatay’da seyirci hazırdı bir tek saha içi başarı eksikti diyen Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ekin Baş, “Başkanımız bizi bunun için görevlendirdi” dedi.

Baş açıklamalarına şöyle devam etti, “Bizde ligde bütçe olarak 10. Sıralardayız ancak ligde final oynadık. Çünkü yönetim bizim sonuna kadar yanımızda oldu. Oyuncularımızın alacaklarını gününde hesaplarına yatırdı. Oyuncularımızın akılları sadece saha içindeydi. Buda başarıyı getirdi. Bir önceki sezon son maçta ligde kalan bir takımdan bu sezon ligde final oynayan bir takım haline geldik. Hatay artık Türkiye’de 4 büyüklerden biri haline geldi ve saygı duyulan bir ekip haline geldi. Bu başarıda en büyük pay Başkan Lütfü Savaş ve yönetime aittir. Umuyorum önümüzdeki sezonda da bu yönetimle başarıları yakalayacağız. Yeni transferimiz Marina Kuzina bu sezonu Mersin BB’de tamamladı. Kendisi Rusya Milli Takımı’nın oyuncusudur. Takımımıza Euroleague’de önemli katkıları olacaktır diye umuyorum. Tüm taraftarlara ve yönetimimize bu yıl verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol