Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Onlar Hep Depremzedelerin Yanında Oldular

Yayınlanma Tarihi : 16.06.2024 08:58 Bu haber 38 defa okundu

Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 şubat depreminin ardından yurt içi ve yurtdışında bir çok sivil toplum kuruluşu depremzedelere destek olma yönünde faaliyetler başlattı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Onlar Hep Depremzedelerin Yanında Oldular

İşte onlardan biri “LES ENFANTS DE LA TERRE D’ANTIOCHE – HELEN» (Antakya Topraklarının çocukları) ilk günden bu yana bize yalnız değilsiniz dediler ve o günden beridir onlar hep yanımızda oldular.Onlar Hep Depremzedelerin Yanında Oldular

Deprem sonrasının ilk dakikalarından itibaren hiç durmadan yardım çalışmalarını yürütmekte olan Fenomen kardeşimiz Meriç Gültekin ile sürekli iletişim halinde olan “Antakya Topraklarının çocukları derneği, depremzedeler için daha önce gönderdikleri, gıda, hijyen, barınma, ısınma, yiyecek, içecek, ve çocuklar için oyuncak yardımlarının yanı sıra geçtiğimiz hafta depremden en çok etkilenen çocuklarımız için düzenlenen moral ve motivasyon gezi turunun finansmanına da katkı sağlamışlardır.Onlar Hep Depremzedelerin Yanında Oldular

Antakya Topraklarının Çocukları Derneğine ne kadar teşekkür etsek azdır diyerek sözlerine başlayan Meriç Gültekin, açıklamasında; Depremin ilk dakikalarından itibaren depremzede vatandaşlarımız için koşturan gönüllü biri olarak öncelikle buradan bizlerin yanında olan herkese tüm Antakyalılar adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. “LES ENFANTS DE LA TERRE D’ANTIOCHE – HELEN» Antakya Topraklarının çocukları derneği depremzedelerin her daim yanında olan kuruluşlardan bir tanesi ve hatta sırf bunun için kurulmuş bir dernektir. Yukarıda belirtmiş olduğumuz yardımların yanı sıra kurban bayramında da bizi yalnız bırakmadı. İhtiyaç sahiplerine kurban yardımlarını iletmek için desteğimizi istedi. Biz de bu hayır için seve seve aracı olacağımızı bildirdik.

Ayrıca depremin 1.yıl dönümünde, “Buradayız Hatay” derneği ile birlikte Paris’te, fotoğraf sanatçısı Mustafa Gülek’in deprem ile ilgili fotoğraflarından oluşan bir sergi ile depremi unutturmadılar. Yine 16/06/2024 tarihinde Paris’te bir çok derneğin katılacağı sportif bir faaliyete Antakya için katılarak, depremi unutturmamak için 8 km koşacaklar… İşte böylesine bizlerle birlikte acımızı paylaşan “Antakya Topraklarının Çocukları” derneğine desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor ve iyi ki varsınız demek istiyorum” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol