Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Önceliğimiz Eşit Ve Adil Hizmet Olacaktır!

Yayınlanma Tarihi : 26.02.2024 21:59 Bu haber 153 defa okundu

AK Parti Antakya Belediye Meclis Üyesi Adayı Ş. Kudret Özbakış, Antakya’yı tüm mahallelerinde hak ettiği hizmetle buluşturmak için el birliği ile çalışacaklarını söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Önceliğimiz Eşit Ve Adil Hizmet Olacaktır!

Özbakış, yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakının Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar'ın önderliğinde şehrin eskisinden daha güzel bir şekilde imarı için taşın altına ellerini koyacaklarını belirtti.

Antakya'yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için kararlı olduklarını belirten Ş. Kudret Özbakış, "Allah nasip eder göreve seçilmemiz halinde, sosyal belediyecilik ilkeleri doğrultusunda her bir mahalle sakinimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hareket edeceğiz. Antakya’nın her bir karışında emeğimizin izi olacak şekilde çalışacağız. Kadim şehrimizi gerçek hizmetlerle buluşturmak için gün sayıyoruz" diye konuştu.

İnşaat Mühendisi İbrahim Naci Yapar'ın Antakya Belediye Başkanlığına seçilmesi halinde, hep birlikte Antakya'yı ayağa kaldırmak için vargüçleriyle çalışacaklarının sözünü veren Özbakış, şöyle konuştu:

"Öncelikle herkese adil ve eşit hizmetin gelecek olmasından kimsenin kuşkusu olmasın. En temel prensibimizde, eşit ve adil hizmet olacaktır. Başkanımız İbrahim Naci Yapar'ın 1 Nisan'dan itibaren hem şehrin yeniden imarı için hem de insanlarımızın yeniden konutlarına ve işyerlerine kavuşması için sürekli olarak sahada olacak ve vatandaşlarımızla istişare halinnde olacaktır. Allah nasip ederse, inşallah bizlerde Başkanımızı yalnız bırakmayarak onunla birlikte Antakya'ya yapılacak her projede yanında olacağız ve milletimizin yüzünü güldürmek için mesai kavramı gözetmeksizin çok çalışacağız. Antakyalılara bunun sözünü gönül rahatlığıyla veriyoruz."

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol