Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Ömer Erdoğan Hatay’daki En Yakın Dostunu Ağırladı

Yayınlanma Tarihi : 04.11.2022 10:23 Bu haber 368 defa okundu

Ankaragücü teknik direktörü Ömer Erdoğan, Hatayspor’da görev yaptığı dönemde yakın arkadaşı Antakya Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum’a ismi yazılı forma hediye etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Ömer Erdoğan Hatay’daki En Yakın Dostunu Ağırladı

Başarılı çalıştırıcı iki yıl boyunca Hatayspor’da görev yaptığı süre içerisinde yakın arkadaşlık gördüğü Rafet Yavrum’u Hatayspor ile oynayacakları maça davet etti ve Ankara’da misafir etti.

Ömer Erdoğan’ın ve ekibinin gösterdiği yakın ilgi ve hediyesine teşekkür eden Antakya Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum, “Hatayspor bizi birleştirdi ve kaynaştırdı. İki yıl boyunca kulübümüze başarılı hizmetlerde bulunan Ömer Erdoğan, sadece teknik adamlığıyla değil, karakter olarak da adam gibi adam. Ben hayatım boyunca böylesi alçak gönüllü, mütevazi, beyefendi bir insan görmedim. Gönül isterdi ki Hatayspor’da devam etsin, ama şartlar oluşmadı. Sağlık olsun, ben inanıyorum ki, şartlar oluştuğu dönemde yine Ömer Erdoğan Hatayspor’da görev alabilecektir. Şu anda Ankaragücü’ne hizmet veriyor, kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Ayrıca şahsıma göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ÖMER ERDOĞAN EKMEK YEDİĞİ YERE İHANET ETMEZ

Rafet Yavrum, Hatayspor maçı sonrası Ömer Erdoğan’a yapılan linçten üzüntü duyduğunu belirterek, “Ömer Erdoğan profesyonel bir insan, ekmek yediği yere ihanet etmeyecek kadar karakterli dürüst bir insan. Profesyonelliği gereği eski takımına rakip oldu, tabii ki kazanmak isteyecek. Bundan daha doğal ne olabilir. Hatayspor’da görev yaptığı dönemde uzun yıllar formasını giydiği kaptanlık yaptığı Galatasaray’ı kaç kez mağlup etme başarısını gösterdi. Galatasaraylı taraftarlar, Ömer Erdoğan’ı hain mi ilan etti. Ayıp böyle şeyler, bunları aşmak lazım” diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol