Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Olmak ya da olmamak gibi bir maç

Yayınlanma Tarihi : 15.04.2016 00:00 Bu haber 969 defa okundu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalmak için mücadele eden Hatayspor, Pazar günü deplasmanda Konya Anadolu Selçukspor karşısında kritik bir maça çıkıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Olmak ya da olmamak gibi bir maç

Bordo-Beyazlılar, hafta başından bu yana sürdürdüğü hazırlıklarını tamamlayarak, bugün karayoluyla Konya’ya hareket edecek.

Ligde kalabilmesi açısından zorlu Konya Anadolu Selçukspor deplasmanından en az bir puanla dönmeyi hedefleyen Hatayspor’da moraller üst seviyede olurken, evsahibi ekipte, küme düşme korkusu yaşamak adına bu maça dönüm gözüyle baktığı öğrenildi.

TOYSAL: KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK

Hatayspor teknik direktörü Bayram Toysal, Pazar günü oynayacakları karşılaşmadan puanla ayrılacak güçte olduklarını söyledi.

Ligde artık kaybetme lükslerinin olmadığını belirten Toysal, “Son 3 maçımızı en iyi şekilde tamamlayarak, ligde kalmayı hedefliyoruz. Moral ve motivasyon olarak çok iyi durumdayız. Ayrıca Gökhan Zan’ın devamlı bizimle olması bize ayrı bir enerji veriyor. Rakibimiz açısından da kritik bir maç. İnşallah iyi bir skorla dönerek, geleceğe daha ümitli bakmak istiyoruz” diye konuştu.

Toysal, takımda Ercan, Mesut ve Eren’in sakatlıklarının devam ettiğini, Emrah’ın da kart cezalısı olduğunu sözlerine ekledi.

GÖKHAN ZAN TAKIMI YALNIZ BIRAKMIYOR

Hatayspor’a destek olmak amacıyla Hatay’a gelen milli futbolcumuz Gökhan Zan, takımı biran olsun dahi yalnız bırakmayarak destek oluyor.

Gökhan Zan, hafta içerisinde düzenlediği etkinliklerle takıma moral verirken, Konya deplasmanında da takımın yanında olacağı belirtildi.

Karşılaşma Konya Selçuk Stadı’nda saat 14.30 da başlayacak.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol