Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Öksüz Ve Yetim çocuklar Altınözü’nde Piknikte Buluştu

Yayınlanma Tarihi : 19.05.2024 18:29 Bu haber 194 defa okundu

Hatay Valiliğinin “Yüreğimizdeki Işık Projesi” kapsamında öksüz ve yetim çocuklar için Altınözü’nde düzenlenen piknik buluşması yoğun katılım ile gerçekleşti. Altınözü Kaymakamlığı, Altınözü Belediyesi, Altınözü Sosyal Hizmet Merkezi ve ilgili kurumların ev sahipliğinde Akdarı Mahallesi'nde bulunan Hz. Mikdat Makamı bölgesindeki mesire alanında gerçekleşen piknik etkinliği renkli görüntülere sahne olurken günün misafirleri öksüz ve yetim çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Öksüz Ve Yetim çocuklar Altınözü’nde Piknikte Buluştu

Eğlencenin bir an olsun durmadığı piknik etkinliğine Altınözü merkez ve mahallelerde yaşayan öksüz ve yetim çocukların yanı sıra Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert ve eşi Gökçe Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve eşi Meryem Sarı, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sercan Demir, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Zümre, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Tolga Alkan, ilçe protokolü ve yüzlerce vatandaş katılım sağladılar.Öksüz Ve Yetim çocuklar Altınözü’nde Piknikte Buluştu

Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerinin tam kadro katılım gösterdikleri eğlence programında palyaço ve çizgi kahraman kostümlü gençler bir an olsun öksüz ve yetim çocukları yalnız bırakmazken alanında uzman sanatçılar da yüz boyama yaparak çocukların mutluluğuna ortak oldular.Öksüz Ve Yetim çocuklar Altınözü’nde Piknikte Buluştu

Muhteşem bir etkinliğe daha ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı açıklamasında, “Çok kıymetli bir proje kapmasında bu güzel günde çocukların gönüllerince eğlendiğini görmek bizi çok mutlu etti. Yerel yönetimler olarak öksüz ve yetim çocuklarımızı yalnız bırakmamak adına bu ve buna benzer programları hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sercan Demir ise Hatay Valiliği tarafından düzenlenen “Yüreğimizdeki Işık Projesi” kapsamında Altınözü’nde bulunan 400 öksüz ve yetim çocuk için muhteşem bir piknik programına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek emeği geçen tüm kurumlara ve görevli personellere teşekkür etti.

Protokol üyelerinin de zaman zaman piste gelerek öksüz ve yetim çocuklar ile oynanan oyunlara eşlik ettikleri piknik etkinliğinde çocuklar arasında çeşitli yarışmalar da yapıldı. Katılımcı çocuklara Futbol ve Voleybol topları başta olmak üzere çeşitli hediyelerin verildiği etkinlikte tüm çocuklara tavuk döner ve köfte ekmek ikram edildi.

Çocukların gün boyu eğlencelerine şahit olan akrabaları Hatay Valiliği başta olmak üzere Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert’e, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sercan Demir’e, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Zümre’ye , İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner’e, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Tolga Alkan’a , ilçe protokol üyelerine teşekkür ettiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol