Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Okay Yayladağı Lokumu, Türkiye Yüzyılı çarşısında

Yayınlanma Tarihi : 28.06.2024 05:46 Bu haber 30 defa okundu

Türk mutfağının en tatlı üyesi, Kahvelerin ayrılmaz dostu ve sevdiklerinize verebileceğiniz en tatlı hediye, Lokum. Eminiz bu lezzeti sevmeyen yoktur. Osmanlı mutfağının en önemli lezzetlerinden biri olan Lokum sade olarak başladığı serüveninde bugün envai çeşidi ile vazgeçilmez tatlı lezzetlerimiz arasındaki yerini korumaya devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Okay Yayladağı Lokumu, Türkiye Yüzyılı çarşısında

Yayladağı Lokumu bölgemiz lokum sektöründe ayrı bir yere sahiptir. Katkısız olması ve dişe yapışmaması nedeniyle çok tercih edilen ve bugün Yayladağı Lokumu olarak tüm dünyaya ün salmış bu lezzetin arkasındaki işletme Okay Yayladağı Lokumu..1969 yılında Hüseyin Okay tarafından faaliyete başlayan işletme uzun bir süre sade olarak sunduğu lokum lezzeti ile Yayladağı Lokumu ünvanını elinde bulunduran bir işletme olarak çıkıyor karşımıza.İşletme sade lokumda gösterdiği başarısını son yıllarda ürün portföyüne eklediği Narlı Antep Fıstıklı Fitil,Antep Fıstıklı Çifte Kavrulmuş,Paşa Lokumu,Narlı Antep Fıstıklı,Bol Fıstıklı,Cevizli Sucuk,Kadayıflı Antep Fıstıklı ve Meyveli Kuş Lokum çeşitlerinde de göstererek farkını ortaya koymaya devam etmektedir.Okay Yayladağı Lokumu, Türkiye Yüzyılı çarşısında

Yayladağında bulunan üretim tesisleri ve şubelere ilaveten Antakya İstiklal Caddesinde bulunan Türkiye Yüzyılı Çarşışı şubesini faaliyete geçiren Okay Yayladağı Lokumu gördüğü yoğun ilgi ile dikkatleri bir kez daha üzerinde toplamayı başardı.Okay Yayladağı Lokumu, Türkiye Yüzyılı çarşısında

Okay Yayladağı Lokumu yöneticisi Zeynep Okay yaptığı açıklamasında; ”Kısa bir süre önce faaliyete başladığımız Türkiye Yüzyılı Çarşısındaki şubemizin beklediğimiz gibi ilgi görmesi bizleri de mutlu etmiştir.Tüm lokum çeşitlerimizin yer aldığı yeni şubemiz gerek merkezi konumu gerekse de otopark sorunu yaşanmaması sebebi ile müşterilerimize rahat alışveriş yapabilme olanağı sunmaktadır.

Okay Yayladağı Lokumları bir aile firmasıdır. 1969’da Rasim Birkan tarafından başlayan hizmet serüveni Hüseyin Okay tarafından devam ettirilmiştir. 55 yıldır hizmet veren firma ise bugünlerde üçüncü kuşak olan Ahmet Okay ile oğulları Hüseyin ve Furkan Okay kardeşler tarafından yönetilmektedir. Kurulduğu ilk günden bugüne kalitesinden ödün vermeyen Okay Yayladağı Lokumları hizmetin doğalını ve katkısız halini sizlere sunmaya devam ediyor.

Gıda güvenliği yönetim sistemini ve kaliteyi yaşam tarzı olarak belirleyen Okay Şekerleme, tüm hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti doğrultusunda gerçekleştirmeyi hedeflemektedir. Müşteri gereksinimlerini değerlendirerek onlara değer vermeyi, tüketici memnuniyetini arttırmak için gıda güvenliği ile ilgili tüketici gereksinimlerinde iki taraflı uyuma göre hareket etmeyi gaye edinmiştir.

Ürün kalitesi ve gıda güvenliği ile ilgili konularda etkileşim halinde bulunduğu tedarikçi, müşteri ve ilgili birimlerle etkin iletişim halinde çalışmayı ilke edinmiştir. Müşterilerimize ait değerlerin korunması ve gizli tutulmasının önemi tüm ekip çalışanlarımız tarafından benimsenmiştir.” dedi.

 

Günlük üretim olan Lokum çeşitlerini aynı zamanda Türkiye’nin her yerine kargo ile gönderebildiklerini söyleyen Zeynep Okay, tüm lokum çeşitlerinin görsellerinin bulunduğu www.yayladagilokumu.com sayfalarını ziyaret ederek buradan sipariş verilebileceğinin altını çizerek herkesi Türkiye Yüzyılı Çarşısında bulunan yeni şubelerine davet etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol