Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Oasis Cafe Pizza Lezzetine Bayılacaksınız!

Yayınlanma Tarihi : 22.08.2024 07:51 Bu haber 277 defa okundu

Asrın felaketi sonrasında şehrimize faaliyete başlayan ilk işletmelerden biri olan Oasis Cafe Aile Çay Bahçesi,Müşterilerine sunduğu kusursuz hizmetine ilave olarak şimdi de oldukça iddialı oldukları pizza lezzetleri ile dikkatleri üzerlerinde toplamayı başardılar.

Paylaş Paylaş Paylaş
Oasis Cafe Pizza Lezzetine Bayılacaksınız!

Pizza tutkunları bir dilimle yetinmek istemeyeceğiniz, her lokmada daha fazlasını arzulayacağınız bir pizza lezzetiyle tanışmaya hazır olun. Geleneksel İtalyan tariflerinden ilham alarak hazırlanan bu özel pizza lezzetleri , hem malzeme kalitesi hem de lezzet uyumuyla damakları şenlendiriyor.Oasis Cafe Pizza Lezzetine Bayılacaksınız!

Gastronomi sektöründe yurtiçi olduğu kadar yurtdışı tecrübesi ile hünerlerini sergileyen Egemen Şef’in Oasis Cafe Pizza lezzetlerine bayılacaksınız.Oasis Cafe Pizza Lezzetine Bayılacaksınız!

Pizza konusunda oldukça iddialı olduklarını ifade ederek sözlerine başlayan Oasis Cafe Aile Çay Bahçesi İşletmecisi Sabit Daplan açıklamasında:” Oasis Cafe’nin 6 Şubat depremi sonrasında başladığı hizmetinde müşterilerine sunduğu kusursuz hizmet herkes tarafından bilinmektedir.Aldığımız yoğun talepler neticesinde menümüze pizza çeşitlerini ekleme kararı aldığımızda ilk iş olarak bu işin ehli bir ismi kadromuza katabilmek adına çalışmaya başladık.Ve yaptığımız araştırmalar neticesinde işinin ehli bir isim olan Egemen Şef ile kısa bir süre önce her lokmasında  İtalya’nın sıcak güneşini ve eşsiz mutfak kültürünün hissedileceği pizza lezzetlerini müşterilerimize sunmaya başladık.Konu ile ilgili aldığımız dönüşler çok iyi olurken bir çok müşterimizden de bu sadece bize özel bir pizzamı? Zira malzemenin bolluğu dikkatimizden kaçmadı gibi cümleler duymaya başladığımızda bizde her müşterinin özel olduğunun ve herkese aynı kalitede pizza sunduğumuzu ifade etmeye başladık.

Egemen Şef’in kendine özgü acı sosu,Kıvamında hamuru, kaliteli Mozzarella peyniri, ince dilimlenmiş sucuk  ve özel baharat karışımıyla süslenen bu pizza,  fırınımızda  mükemmel kıvama ulaşana kadar pişiriliyor. Kenarları çıtır çıtır, içi ise yumuşacık olan bu pizza, adeta bir lezzet şöleni sunuyor.Müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda arzu edilen tüm pizza çeşitlerini en leziz halleri ile kısa bir sürede hazırlamaktayız.Altını çizerek belirtmek isterim ki bu lezzeti böylesine uygun fiyatlar ile hiçbir yerde bulamazsınız.  Bu eşsiz pizzayı deneyimlemek için Oasis Cafe’ye uğrayın ve bu lezzeti kaçırmayın.”dedi.

Muhteşem pizza lezzetlerinin yanı sıra geniş oturma alanlarında Fast food lezzetleri, zengin menüsü,Nargile çeşitleri,Sıcak ve Soğuk içecekleri,Çocuklar için oyun parkı ve Antakya kahve kültürünün vazgeçilmez oyunları ile hizmet veren Oasis Cafe Harbiye yolu eski Servet Düğün Salonunun yerinde faaliyet gösteriyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol