Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Nafileden Şiire Yolculukdinletisi

Yayınlanma Tarihi : 05.01.2017 00:00 Bu haber 668 defa okundu

Çukurova Kitap Fuarı 10. yılında kitapseverlere açık olacak. TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş.’nin Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği, Çufaş Çukurova Fuarcılık A.Ş. Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen Çukurova 10. Kitap Fuarı, 7-15 Ocak 2017 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Paylaş Paylaş Paylaş
Nafileden Şiire Yolculukdinletisi

NEBİH NAFİLE’DEN ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ

Edebiyatçılar Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi/Hatay İl Temsilcisi Nebih Nafile’den şiir ve türkü bir dinletisi olacak. Okurlarıyla buluşacak şair Nafile, 8 Ocak 2017 Pazar günü saat 14.00-16.00 arası Türkiye Edebiyatçılar Derneği standında kitaplarını imzalayacak, aynı gün saat 18.00’da Akdeniz Salonu’nda “Şiire Yolculuk” müzik dinletisinde sevenleriyle buluşacak.

Çukurova Kitap Fuarı, 250 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleştirilecektir. Fuarda, panel, söyleşi ve çocuk etkinlikleri gibi 70 kültür etkinliğine 300 yazar katılıyor.

USTA YAZARLAR BULUŞACAK

Çukurova 10. Kitap Fuarı, dokuz gün süresince Ataol Behramoğlu, Gülten Dayıoğlu, Muzaffer İzgü, Canan Tan, Ayşe Kulin, Canan Karatay, Ahmet Ümit, Deniz Kavukçuoğlu, Enver Aysever, Altan Öymen, İbrahim Kaboğlu ve İpek Ongun’nun da aralarında bulunduğu pek çok değerli yazar, şair ve akademisyen okurlarıyla buluşacak.

8 Ocak 2017 Pazar günü Akdeniz Salonu’nda saat 18.00-19.00 arası Edebiyatçılar Derneği tarafından düzenlenecek “Şiire Yolculuk” etkinliğinde Edebiyatçılar Derneği Genel Başkanı Gökhan Cengizhan, Genel Sekreter Kevser Atay, Genel Yönetim Kurulu Üyesi Nebih Nafile, üyeler Mahmut Çetin Zorba, Ali Karagöz, Bedran Cebiroğlu ve Hikmet Güzelkokar şiirlerini paylaşırken ozan Nebih Nafile türkülerini de seslendirecek.

9 Ocak 2017 pazartesi günü öykü yazarı Muhsin Boz’un’da katılımıyla saat 16.45’te Çukurova Salonu’nda gerçekleştirilecek “Öykünün Durumu, Öykünün Gündemi” adlı söyleşide Nazmi Bayrı ve Arslan Bayır konuşmacı olarak yer alacak

Girişin ücretsiz olduğu Çukurova 10. Kitap Fuarı her gün 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol