Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Nafile Tüyap İstanbul Kitap Fuarında

Yayınlanma Tarihi : 11.11.2016 00:00 Bu haber 626 defa okundu

Her yıl yarım milyon ziyaretçiye ulaşan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, bu yıl otuz beşinci yaşını kutlamaya hazırlanıyor. İstanbul Kitap Fuarı 12-20 Kasım 2016 tarihleri arasında okurları, yurt içi ve yurt dışından pek çok değerli yazarla buluşturacak.

Paylaş Paylaş Paylaş
Nafile Tüyap İstanbul Kitap Fuarında

Merkezi Ankara’da bulunan Türkiye Edebiyatçılar Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Hatay İl Temsilcisi şair-ozan Nebih Nafile, yayımladığı dört şiir kitabıyla 35.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarın’nda okurlarıyla buluşacak. Açılış gününde Tüyap İstanbul Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde Edebiyatçılar Derneği’nin düzenleyeceği şiir ve türkü dinletisinde bağlama çalıp türküler seslendirecek.

Yerelde ve ulusalda katıldığı ve düzenlediği etkinliklerle adından sıkça söz ettiren şair Nebih Nafile kentimiz için önemli bir isim. Eğitimciliği, radyo programcılığı, yazarlığı yanı sıra sanatsal çalışmalarla ülkemizin birçok yerinde ve yurt dışında konserler verdi.

ŞİİRE YOLCULUK

12 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 19.00’da Büyükada Salonu’nda başlayacak olan ve Edebiyatçılar Derneği Genel Başkanı Gökhan Cengizhan’ın da katılacağı “Şiire Yolculuk” şiir ve müzik etkinliğinde katılımcı şairler: Kevser Atay, Ahmet Çelik, Zeynep Ece Arabul Günel, Ali Karagöz, Melahat Babalık, Nebih Nafile, Gülsüm Işıldar, İkbal Kaynar, Hikmet Güzelkokar, Hatice Altunay, İbrahim Kiraz, Bedran Cebiroğlu olacak.

FELSEFE ve İNSAN

Ana temanın “Felsefe ve İnsan” olduğu fuarda Türkiye Felsefe Kurumu ve TÜYAP tarafından özellikle farklı yaş gruplarına yönelik çocuk ve gençlik etkinlikleri düzenlenecek. Çocuklara yönelik “Eğitim Hakkı”, “Farklılıklar”, “Eleştirel Okuma ve Düşünme” üzerine atölye çalışmaları gerçekleştirilecektir.

HATAYLI ŞAİR ve YAZARLAR KİTAPLARINI İMZALAYACAK

35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı etkinlik programında belirtilen stant ve salonlarda Hataylı şair ve yazarlar; Bedran Cebiroğlu, Nebih Nafile, Selma Sayar ve Hikmet Güzelkokar okurlarıyla buluşacak ve kitaplarını imzalayacaklardır.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol