Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Münir Erdağ'ın Görevine Son Vermedik, Kendisi Ayrıldı!

Yayınlanma Tarihi : 03.10.2023 21:05 Bu haber 331 defa okundu

Hatayspor’da Alt Yapıdan Sorumlu Yönetici Mithat Baklacı, kulüpte malzemeci olarak görev yapan Münir Erdağ’ın görevine son vermediklerini açıkladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Münir Erdağ'ın Görevine Son Vermedik, Kendisi Ayrıldı!

Mithat Baklacı, gazetemizi arayarak, ‘Münir Erdağ’ın görevine son verildiği’ haberimize yanıt vererek, kulübe hizmet vermiş, hem de depremzede bir çalışanın görevine son vermenin Hatayspor Kulübüyle örtüşmediğini söyledi.

Münir Erdağ’ın eşinin deprem sonrası Ankara’da tedavi gördüğüne dikkat çeken Mithat Baklacı, şöyle devam etti:

“Takım İstanbul’da Riva’da kamp yaparken, Münir kardeşimiz sık sık Ankara’ya gidiyordu, çünkü eşinin rahatsızlığı için Ankara’ya gitmek zorundaydı. Kimse de ona niye gidiyorsun demedi, sorgulamadı. Münir’in hepimizden fazla Hataysporlu olduğunu ve bu kulübü çok sevdiğini biliyoruz. Ayrılacağını hiç beklemiyordum. Kendisi sürekli eşinin rahatsızlığı için Ankara’ya gittiği için bizde ikinci bir masör aldık, buna rağmen onun görevine son vermedik, kendisine yardımcı aldığımızı ifade ettik. Münir Erdağ’ın görevine son verilmedi, bu doğru değil, kendisi kulüp müdürümüzü arayarak, sigorta çıkışını istemiş ve Ankaragücü ile anlaştığını söylemiştir.”

MÜNİR ERDAĞ, BAŞKAN SAVAŞ’IN SINIF ARKADAŞI BENİM DE TEKNİSYENİM, ARKADAŞIM

Münir Erdağ’ın Hatayspor’da her zaman özel bir konumu olduğunu belirten Mithat Baklacı, “Münir, Onursal Başkanımız Lütfü Savaş’ın sınıf arkadaşı, benim de diş teknisyenim, arkadaşım. Üstelik sürekli kendisiyle sürekli görüşen bir insanım. Hatayspor’a ne kadar gönülden bağlı olduğunu çok iyi biliyorum. Ankargücü’nde görev yapsa da gönlü her zaman Hatayspor’da olacak. Münir bu camianın bir parçasıdır. Ayrıca Başkanımız asla Münir’in görevine son verilmesi kelimesini kabul etmez, onu ne kadar çok sevdiğini iyi biliyor. Ayrıca Münir bir depremzede, hiçbir kulüp çalışanımızı deprem sonrası işten çıkarmadık. Sadece sigorta girişleri durdurduk ve kısa çalışma ödeneğinden faydalandırdık” diye konuştu.

BİZ ZALİM DEĞİLİZ!

Mithat Baklacı, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Depremi yaşamış biri olarak, çalışmaya ihtiyacı olan ailesini geçindirmek için çaba gösteren ve dahası kulübe hizmet etmiş bir insanı işten çıkaracak kadar zalim insanlar değiliz. Bizi böyle göstermek istiyorlar, oysa kulüpte çaycısından, futbolcusuna, malzemecisinden, çalışanına kadar her personelimiz bizim için değerlidir, alınterlerine ve emeklerine her zaman saygı gösterilmiştir. Münir Erdağ bizim her zaman kardeşimiz ve bu kulübün de parçası olmaya devam edecektir.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol