Hatay Mahalli Haber
MENÜ

MORAL VE MOTİVASYONUMUZ YERİNDE

Yayınlanma Tarihi : 30.03.2016 00:00 Bu haber 942 defa okundu

Hatayspor Teknik Direktörü Bayram Toysal’da Kırklareli maçında futbolcularının ortaya koyduğu mücadele ve futboldan memnun kaldığını söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
MORAL VE MOTİVASYONUMUZ YERİNDE

Kırıklareli karşısında galibiyeti hak eden bir futbol ortaya koyduklarını vurgulayan Toysal, oynadıkları son üç karşılaşmayı değerlendirdi.

Ordu karşısında oynadıkları futbolun karşılığını 2-1’lik skorla aldıklarını belirten Toysal, “Ancak Ümraniyespor karşısında oynadığımız futbolun karşılığı mağlubiyet olmamalıydı. Bu karşılaşmada elimizden geleni yaptık ancak son uzatma dakikalarında yediğimiz golle sahada üç puanı bıraktık” dedi.

BİZİM İÇİN SON 5 MAÇ KRİTİK

Bayram Toysal, açıklamasını sürdürerek, “Önümüzde beş maç kaldı, bu beş maçı da kazanarak kümede kalacağımıza inanıyorum. Şu anda daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var” dedi.

Özellikle Kırklarelispor maçında taraftarların kendilerine verdiği destekten dolayı memnun olduğunu belirten Toysal, “Son beş maç kaldı, bu beş karşılaşmada kenetlenmek gerektiğine inanıyorum. Kümede kalmak için sadece futbolcuların ve teknik heyetin çabası yetmez önemli olan, Başkan, Teknik heyet, futbolcular, basın, taraftar ve şehrin önde gelenleri ile bir bütün olarak takıma sahip çıkılması gerektiğine inanıyorum” diye konuştu.

FETHİYE HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Hatayspor bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Fetiyespor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor.

Hatayspor’da moraller yüksek durumda, Toysal oyuncularının moral ve motivasyonlarının yerinde olmasından dolayı memnuniyet duyduğunu bir kez daha vurgulayarak, “Bu moralle deplasmandan üç puanla ayrılarak Hatayspor’u puan olarak rahatlatmak istiyoruz” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol