Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Minik Rafet Yavrum’a Hayatının En Anlamlı Hediyesi

Yayınlanma Tarihi : 12.07.2024 08:09 Bu haber 146 defa okundu

Antakya Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum’un ismini taşıyan torunu Rafet Yavrum’a Hataysporlu oyuncular tarafından son lig maçından oynanan maç topu imzalanarak hediye edildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Minik Rafet Yavrum’a Hayatının En Anlamlı Hediyesi

Hatırlanacağı üzere Hatayspor son maçta ligde kalması için hayati önem taşıyan Çaykur Rizespor karşılaşmasını 2-0 kazanarak ligde kalmayı başarmıştı.Minik Rafet Yavrum’a Hayatının En Anlamlı Hediyesi

Maç sonunda büyük bir sevinç yaşanmış, Hatayspor’un ligde kalması ‘şampiyon olmuş’ gibi karşılanmıştı.Minik Rafet Yavrum’a Hayatının En Anlamlı Hediyesi

Teknik direktör Özhan Pulat’ın Hatayspor’a gelmesinde önemli rol oynayan ve her dönem takıma manevi anlamda büyük destek veren Antakya Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum’un hayattaki en büyük varlığı torunu Rafet Yavrum’a maç sonunda doğum günü sürprizi olarak ‘maç topu’ oyuncular tarafından imzalanarak gönderildi.

ÖZHAN PULAT HOCAMIZA MİLYONLARCA KEZ TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR

Bordo-Beyazlı oyuncuların tümünün imzaladığı maç topu için teşekkür eden Muhtar Rafet Yavrum, “Bizim için en mutlu gün Hatayspor’un ligde kaldığı gün olmuştu. Özhan Pulat hocamın son 4 haftadaki başarısı, takımı ayağa kaldırması tüm Hatay’ı sevince boğdu. Ona milyonlarca kez teşekkür etsek azdır. Ayrıca torunuma gönderdikleri imzalı maç topu için tüm Hataysporlu oyunculara teşekkür ediyoruz. Tarihi başarının sağlandığı maç topunu torunum ömrünün sonuna kadar saklayacaktır” dedi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol