Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Mini mini birlerin yılsonu gösterileri

Yayınlanma Tarihi : 16.06.2016 00:00 Bu haber 860 defa okundu

TED Hatay Koleji 1.sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu yılsonu gösterisi büyük beğeni topladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Mini mini birlerin yılsonu gösterileri

Yılsonu gösterisi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. TED Hatay Koleji Genel Koordinatörü Sayın Serdar Aydın’ın açılış konuşmasından sonra Birinci sınıf korosu Müzik öğretmeni Azizcan Aytaç yönetiminde melodika çalarak çocuk şarkıları seslendirdiler. İngilizce şarkı kulübü öğretmenleri Neyran Ezer eşliğinde, İngilizce şarkıları büyük başarı ile seslendirdiler. İngilizce dans grubu öğretmenleri İpek Güzelşemme ve Reyyan Gül, rehberliğinde hazırladıkları dans gösterisini sundular. İngilizce drama kulübü Öğretmenleri Mehtap Baklavacı, Kezban Avcı Tileylioğlu ve Rebeca Snov’un rehberliğinde hazırlamış oldukları “Cinderalla” adlı oyunu sergilediler.

Sınıf öğretmenlerinden Zeynep Gündüz rehberliğinde “Tebessüm “ adlı ront gösterisi ve sınıf öğretmenlerimizden Gül Boruzancı rehberliğinde bale ve ardından ‘Atatürk’ gösterileri büyük beğeni topladı.

1.sınıf öğrencileri yıl sonu gösterisi sınıf öğretmenleri Serpil Rumeli’nin rehberliğinde hazırladıkları “Mor Kuşun Masalı“ adlı drama gösterisi ile son buldu. İdarecilerin ve velilerin de katılımı ile 10.Yıl Marşı büyük bir coşku ile okundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol