Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Mimarlar Odasından fotoğraf yarışması

Yayınlanma Tarihi : 23.04.2016 00:00 Bu haber 1864 defa okundu

Mimarlar Odası Hatay Şubesi tarafından ‘fotoğraf’ yarışması düzenlendi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Mimarlar Odasından fotoğraf  yarışması

Mimarlar Odası Hatay Şube Başkanı Mustafa Özçelik yaptığı açıklamada, fotoğraf yarışmasına katkı veren jüri üyeleri; Doç. Dr. Senem Deviren, DOÇ. Dr. Cüneyt Kurt, Dr. İsmail Güzelmansur, Sayın Bedi Rende, Müfit Tennioğlu’na teşekkür etti.

Özçelik, yarışma sonunda dereceye girenleri şöyle açıkladı:

1.ÖDÜL

Birincilik ödülünü Mimarlık Bölüm Başkanı DOÇ. Dr. Senem Deviren ,  ‘Venüs’ rumuzu ile katılan ‘Yürümek’ konulu fotoğrafı ile Selen Yıldırım’a vermiştir.

2.ÖDÜL

İkincilik ödülünü Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem Dönmez, ‘Eylül’ rumuzu ile katılan ‘Tarihe Açılan Kapı’ konulu fotoğrafı ile Feyza Atalay’a vermiştir.

3.ÖDÜL

Üçüncülük ödülünü HAMOK Dönem Sözcüsü Makine Müh. Odası Başkanı Ömer İyiel, ‘Mayıs’ rumuzu ile katılan ‘Geçmişten Geleceğe’ konulu fotoğrafı ile Seda Gül Özkarcı’ya vermiştir.

1.MANSİYON

Mansiyon ödülünü Mimarlar Odası Hatay Şubesi İskenderun Temsilciliği Başkanı Koray Tanın, ‘Tarum’ rumuzu ile katılan ‘Wall Street’ konulu fotoğrafı ile MURAT Alataş ‘a vermiştir.

2.MANSİYON

Mansiyon ödülünü İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Selim Harbiyeli, ‘Drsnl’ rumuzu ile katılan ‘Saklı Kent’ konulu fotoğrafı ile Salim Güzelkokar ‘a vermiştir.

3.MANSİYON

Mansiyon ödülünü Tabipler Odası Başkanı Cengiz Haksöz  ‘Rosso’ rumuzu ile katılan ‘Tarihi Dokuda Renk’  konulu fotoğrafı ile Furkan Bayram‘a vermiştir.

4.MANSİYON

Mansiyon ödülünü Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin, ‘Zilan’ rumuzu ile katılan ‘Tarihe Yolculuk’ konulu fotoğrafı ile Melik Bultan’a vermiştir.

5.MANSİYON

Mansiyon ödülünü Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Yahya Hamurcu, ‘Zeyli’ rumuzu ile katılan ‘Sonsuzluk’ konulu fotoğrafı ile Mustafa Sarıkaya ‘ya vermiştir.

6.MANSİYON

Mansiyon ödülünü Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Cem Hüzmeli, ‘Verde’ rumuzu ile katılan ‘Yaşamın Taşırdıkları’ konulu fotoğrafı ile Ahmet Sever‘e vermiştir.

7.MANSİYON

Mansiyon ödülünü Jeofizik Mühendisleri Odası Başkanı Kemal Yeşiloğlu, ‘İfuga’ rumuzu ile katılan ‘Medeniyetlerin Mirası’ konulu fotoğrafı ile Kenan Çetin’e vermiştir.

8.MANSİYON

Mansiyon ödülünü Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Muti Buru,‘Hufra’ rumuzu ile katılan ‘Saklı Tarih’ konulu fotoğrafı ile Telli Özüak’a vermiştir.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol