Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Milli sporcular Valinin huzurunda

Yayınlanma Tarihi : 16.05.2016 00:00 Bu haber 869 defa okundu

Hatay Valisi Ercan Topaca, ‘19 Mayıs Gençlik Haftası’ etkinlikleri kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz ile farklı branşlarda uluslararası başarılara imza atmış bir grup gencimizi makamında kabul etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Milli sporcular Valinin huzurunda

Gerçekleşen ziyarette, genç sporcuları elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik eden Hatay Valisi Ercan Topaca, ‘’Ülkemizi ve ilimizi uluslararası arenada temsil eden gençlerimizin farklı spor dallarında başarılar kazanması göğsümüzü kabartmakta; bizlere büyük bir gurur yaşatmaktadır. Bu gençler, kendi alanlarında elde ettikleri başarılar ile sadece kendi aileleri ve ilimiz açısından gurur kaynağı olmakla kalmamış, aynı zamanda ülkemiz adına da büyük başarılara imza atmışlardır. Bizler de geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan bu başarılı gençler için el birliği ile çalışıyoruz’’ dedi.

Sporcularımızın elde ettikleri başarıların diğer gençlere örnek olması bakımından önemli olduğuna dikkat çeken Vali Topaca, milli gururumuz olan genç sporculara, sürekli spora ve başarıya odaklı olarak her gün bir önceki günden daha fazla çalışarak kendilerini geliştirmeleri tavsiyesinde bulundu.

İlimizde başarılı sporcuların sayılarının artmasını temenni eden Vali Topaca, tüm gençlerin Gençlik ve Spor Haftasını kutlayarak günün anısına genç sporculara hediyeler verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz ise kabulünden dolayı Vali Topaca’ya teşekkür ederek hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Ziyarete, 2014 Avrupa Kros Şampiyonu Emine Hatun Tuna, 2015 Uluslararası Taekwondo 46 Kg. Şampiyonu Beyza Nur Taşkın, 2016 Uluslararası Open Karate Turnuvası 5.’si Özgür Karaali, Otizmliler Yüzme Branşında 1200 m. Türkiye Şampiyonu Ertuğrul Gök, Suriye Uyruklu Türkiye Vatandaşı Masa Tenisi Sporcusu Tasnim Nebhan katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol