Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Milli birlik ve beraberliğimiz asla bozulmayacak

Yayınlanma Tarihi : 25.10.2016 00:00 Bu haber 633 defa okundu

Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu Bey ile birlikte Türkiye Kamu-Sen Hatay İl Başkanı ve Türk Sağlık-Sen Hatay Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Şahin ve Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Sendikaların Başkanları ile Hatay Valisi Erdal Ata’yı makamında ziyaret etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Milli birlik ve beraberliğimiz asla bozulmayacak

Koyuncu ve Şahin öncülüğünde Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Şube Başkanları Vali Ata’ya görevinde başarı ve hayırlı olsun dileklerini ileterek gündeme ilişkin görüşlerini dile getirdiler.

Türkiye Kamu-Sen ve bağlı bulunan diğer sendikaların her zaman için demokrasiden yana olduğunu ve olmaya da devam ettiğini dile getiren Başkan Şahin, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin tüm kurum ve kuruluşları ile köklü bir geçmişe sahip olduğunu söyledi.

Hainlerin sinsice buralara sızarak milli birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacağını, Türk Milletinin birlik ve beraberlik içinde demokratik, milli ve üniter devlet yapısını koruyarak geleceğe güvenle ve emin adımlarla ilerleyeceğini belirtti.

Görüşme sonunda Türkiye Kamu-Sen Hatay İl Başkanı Hayrettin Şahin, Vali Erdal Ata'ya ‘Andımız’ konulu tablo hediye etti.

Vali Ata’da ziyaretlerinden dolayı Başkan Çelik Türkiye Kamu-Sen'e teşekkür ederek “Ülkemizin demokratik hayatının, milletimizin huzur ve ebedi varlığının sonsuza dek süreceğine eminim” dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol